AMIDŽI ŠOU: Kraljica silikona otkrila koliko kubika ima u obe dojke!

Prvoaprilska emisija

AMIDŽI ŠOU: Kraljica silikona otkrila koliko kubika ima u obe dojke!

Stars -
U grudima imam 600 kubika u jednoj, a 600 kubika u drugoj dojci, rekla je Tijana i dodala da u poslednje vreme ima problema dok hoda i da je boli kičma

Ognjen Amidžić je u studiju ugostio 4 dame: Milicu Pavlović, Snežanu Đurišić, Tijana Đurišić kraljica silikona i novo lice na TV Pink Svetlana Aleksić.

U prvoaprilskoj emisiji, Ognjen je odlučio da se našali sa Milicom Pavlović, ali i da ispita koliko kubika je ugradila Kraljica silikona Tijana Đuričić.

23.27 Ognjen je postavljao pitanja gošćama, a jedno od pitanja je kako Milica pravi iluziju bujnijeg dekoltea. "Služim se trikovima za bujniji dekolte. Koristim puš-ap.", rekla je i dodala da nije pevačica bila bi portparol, ili televizijski novinar.

23.14 Tijana Đuričić pojavila se kod Ognjena u emisiji. "U tom trenutku kad mi se dopalo da ugradim silikone, tad to uradim", rekla je Tijana i dodala da su trenutno bili aktuelni silikoni.

Kada ju je Ognjen pitao koliko ima kubika u grudima ili u usnama, Snežana se našalila: "Sve što je bilo u zalihama."

"U grudima imam 600 kubika u jednoj, a 600 kubika u drugoj dojci", rekla je Tijana i dodala da u poslednje vreme ima problema dok hoda i da je boli kičma.

23.10 Pavlovićeva je pričala kako odvaja privatno od poslovnog. "Odvajam privatnost od onoga što je posao. Čim siđem sa scene, iluzija se..", počela je Milica kad joj je opet spao gornji deo, ali se ona postidela.

22.40 Milica se "davila" svojom kragnom od kompleta, međutim, uspeo je da se odveže i da joj se vidi desna dojka. Ona je to primetila i vratila na mesto.

Milica je rekla da joj je deda najveća podrška. Njemu nije bilo dobro prošle godine, ali je sada sve u redu. "Da nije bilo Ace Pejovića i jednog izvrsnog hirurga, moj deda je preživeo. Aco Pejović je jedan predivan čovek", rekla je Milica.

22.33 "Pojavom neke nove mode moram da se prilagodim nekim stilovima. Sve razumem i ne zamerem. Svako vreme ima svoje određene promene. Ali sve što je dobro, ostaje, to je definitivno", rekla je Snežana.

22.26 Ognjen je napravio prvoaprilsku šalu sa Milicom Pavlović. On je umesto scenografije koju je Milica želela, napravio "jadnu" scenografiju, a Milica nije mogla da poveruje.

22.17 Milica Pavlović kaže da mnogo putuje. Ognjen je pitao da li ima nekoga.. "Imam i porodicu i cimerke... Mene niko neće, šta da radim? Ako je došlo takvo vreme da ja moram da startujem muškarce, e pa stvarno", rekla je Milica.

22.15 Ognjena je zanimalo zašto je Snežana stroga u Zvezdama Granda. "Nisam stroga, ali tek ćemo biti strogi. Sad su ostali dobri pevači. Sad treba jednog po jednog eliminisati", kaže Snežana."Ja sam za timski rad, ali to se ne dešava uvek", rekla je Snežana i dodala je da joj laska kad takmičari izaberz njene pesme, ali joj je žao kad izaberu preteške pesme."Pevajte moje pesme, divno se osećam kada pevate moje pesme, ali vas neću pustiti zbog toga", smatra Snežana.

22.10 Ognjen je predstavio svoje gošće i ispričao dva vica.

http://www.youtube.com/watch?v=YvYgnLWOHIU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track