FARMA 107. DAN: Vajs plakao za Simonidom

Jutjub zvezda izbačena

FARMA 107. DAN: Vajs plakao za Simonidom

Stars -
Denser se izvinio Jutjub senzaciji za sve izrečene uvrede i loše reči, te kazao da mu je žao i da ništa od toga nije bilo zlonamerno

Simonida Ačević sinoć je napustila Farmu u vanrednom izbacivanju, jer je imala najmanji broj glasova publike. Sasvim neočekivano, Vajs je pokazao da mu je žao što se rastaje od Jutjub senzacije. Danimir Vajs i Simonida Ačević bili su farmeri bez čijih međusobnih prozivki i čarki teško da je mogao da prođe dan na imanju u Lisoviću. Ipak, sinoć nije izgledalo kao da ovaj par gaji toliku međusobnu netrpeljivost.

Naime, kada je proglašeno da Simonida ima najmanji broj glasova publike, te da što pre treba da napusti imanje, Vajs nije uspeo da zadrži emocije. U jednom trenutku njemu su čak i suze krenule na oči, te je pokazao da mu je ipak teško što će na imanju ostati bez svoje "drugarice".

"Zatadak je bio da je zavodim, a ona odbija na fin način. A ona sve vuče na seks. Preneo sam je na zid i da je vrtim. Prekršio sam svoj kodekst da bi dobili hrani i umesto da me ispoštuje, ona mi odmah ujutru skočila na kičmu. Ja o njoj sve mislim najbolje samo je izabrala pogrešnu osobu.

Denser se izvinio Jutjub senzaciji za sve izrečene uvrede i loše reči, te kazao da mu je žao i da ništa od toga nije bilo zlonamerno. Takođe, pozvao ju je da se druže i po završetku rijalitija, pa su se njih dvoje, čak i posle gomile svađa, ipak rastali u prijatejskim odnosima.

OVDE FARMU PRATITE UŽIVO

http://www.youtube.com/watch?v=1VL9-55Hy7Q

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja