GOCA: Stanija i Filip će ubrzo pući!

GOCA: Stanija i Filip će ubrzo pući!

Stars -
Ako muškarac zaista voli, određena doza ljubomore dokazuje da mu je zaista stalo. Naša ljubav je prava i dok postoji i tenzija i strast, to je pravo, odgovorila je Stanija Goci

U specijalnoj emisiji posvećenoj Farmi 4, gostovali su Goca Božinovska, Stanija Dobrojević i pobednik Sulejman Haljevac Memo.

Gledaoci su se javljali i mahom pozdravljali Staniju. Hvalili njeno ponašanje i vezu sa Filipom, ali su podržali i Gocu, kao i pobednika Mema.

Publiku koja je pratila Farmu je uglavnom interesovala Stanijina i Filipova veza, kao i komentar Goce Božinovske na njihovu ljubav

"Ja mislim da nešto što se desi brzo ne može dugo da traje. Pre ćeš da zavoliš drugaricu koju si tek upoznao, nego dečka.. To je trenutna ljubav... ja sam drugačija žena, ja sam požrtvovana, možda je to moja greška. Meni su te stvari smetale. Ja Staniji dam kafu, a ona čeka Filipa da dođe i da popije onu koju joj je on skuvao.", rekla je Goca i nastavila.

"Doći će vreme kad bude slobodna ona i on, pa kad izađu biće haos. Oni su mnogo ljubomorni, nenormalno se svađaju, a kad budu slobodni sada, tu će biti takvih varnica i to će brzo pući. Ja bih volela da oni mene demantuju i da naprave svadbu.", bila je uverena Goca.

Stanija je rekla da njoj nije jasno da neka žena kao Goca ima nešto protiv toga kako se Filip ophodi prema njoj. "Nema ništa lepše kad ti dečko skuva kafu, uvek je ta slađa nego ona koju si skuvao sam, a druga stvar, možda sam ja drugačija, ali ako muškarac zaista voli, određena doza ljubomore dokazuje da mu je zaista stalo. Naša ljubav je prava i dok postoji i tenzija i strast, to je pravo.", odgovorila je Stanija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track