SEVILJA I BENFIKA U FINALU: Sevilja u 95. minutu ukrala finale Valensiji, bez golova u Torinu

Drama u polufinalu Lige Evrope

SEVILJA I BENFIKA U FINALU: Sevilja u 95. minutu ukrala finale Valensiji, bez golova u Torinu

Fudbal -
U finalu Lige Evrope, 14. maja u Torinu, igraće fudbaleri Benfike i Sevilje

U finalu Lige Evrope igraće fudbaleri Benfike i Sevilje.Benfika je u Torinu sa Juventusom odigrala meč bez golova, dok je Sevilja u Valensiji poražena sa 3:1, ali je do finala stigla zahvaljujući pogotku Mbie u 95 minutu. Valensija je odigrala fantastično u revanšu, posle poraza od 2:0 u prvom meču. Domaći tim je vodio sa 3:0 i bio je nadomak velikog finala, ali je Sevilje na kraju jednostavno imala više sreće. Spektakularni meč u Valensiji sudio je najbolji srpski sudija Milorad Mažić.S druge strane Benfika se plasirala u drugo uzastopno finale Lige Evrope. Portugalci su u Lisabonu slavili sa 2:1, a u revanšu su izdržali sve napade Juventusa.

Lazar Marković je bio u startnoj postavi postavi Benfike, ali je isključen posle verbalnog duela sa Mirkom Vučinićem u poslednjim minutima utakmice, zbog čega će propustiti veliko finale.Nekoliko minuta pre isključenja Markovića je zamenio još jedan srpski internacionalac Miralem Sulejmani. Finale Lige Evrope igra se 14. maja u Torinu.

TOK MEČA22.57 (90. +5 minut) Gooooool! Sevilja je postiže gol za finale!Valensija je u šoku!Sevilja je smanjila na 3:1! Gosti u poslednjem minutu postižu gol koji ih vodi u finale Valensija je u šoku Posle auta Facio je glavom poslao loptu na peterac gde je sjajno skočio Mbia i postigao odlučujući gol.

http://www.youtube.com/watch?v=UYYKbzr8u6Y
22.52 (89. minut) - Crveni karton ua Markovića!

Nervoza igrača dovela je do verbalnih sukoba i isključenja na obe strane u Torinu. U Juventusu je isključen rezervista Mirko Vučinić, dok je na drugoj strani isključen Marković.22.49 (86. minut) - Srpska izmena u TorinuIzmena u timu Benfike. Lazar Marković napušta teren, a u igru će njegov zemljak Miralem Sulejmani.22.43 (81. minut) - Poništen gol JuventusaFudbaleri Stare dame uspeli su posle sjajne akcije da zatresu mrežu benfike, ali je taj pogodak poništen zbog očiglednog ofsajda Pogbe.22.31 (69. minut) - Gooooool, Valensija vodi sa 3:0!Potpuni rezultatski preokret Valensije. Domaći tim vodi sa 3:0 na Mestalji i nalazi se na korak od plasmana u finale Lige Evrope. Strelac trećeg gola je Matje, koji se najbolje snašao posle kornera Koste.

http://www.youtube.com/watch?v=I8UGPFUegXo
22.08 (46. minut) - Nastavljene su obe utakmice 21.52 - Završena su prva poluvremena 21.31 (26. minut) - Gooooool, valensija vodi sa 2:0!
http://www.youtube.com/watch?v=jFL6aJCPZOk
21.19 (14. minut) - Gooooool, Valensija vodi sa 1:0!
http://www.youtube.com/watch?v=qfWcwra6uu0
21.05 (1. minut) - Počele su revanš utakmice polufinala Lige Evrope 20.50 – Dobrodošli na Kurir sport! Juventus: Benfika: Valensija: Sevilja:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track