GLEDALAC JELENI G: Lažeš, nemaš magistraturu!
Foto: Printskirn

Narod pita pobednicu Farme 5

GLEDALAC JELENI G: Lažeš, nemaš magistraturu!

Stars -
Ni sama nisam svesna kako sam izdržala sve napade na Farmi. Taj moj duh, hrabrost su zaslužni što je publika glasala za mene

Rediteljka Jelena Golubović, pobednica pete sezone rijaliti šoua Farma, koja je uzela 50.000 evra i verila se za Čupu Kalača, rekla je da ona nije pobedila jer je izigravala žrtvu već jer je bila originalna. Jedan od gledalaca koji se predstavio kao Zoran koji je studirao režiju u Pragu, rekao je Jeleni da ne govori istinu jer se magistratura ne polaže kako je ona rekla pred tri profesora. Rediteljka mu je odgovorila da sve može da se proveri na Univerzitetu.

Golubovićeva je bila sama u studiju TV Pink i odgovara na pitanja gledalaca.

"Još ne verujem da sam pobedila. Osećala sam se kao mačka sa pet života", rekla je Jelena. "Čupo me je verio i sve se desilo u minut. Svi su navijali Sloba, Sloba i mislila sam da je on pobednik. Nije bilo odlučujuća moja veridba da ja pobedim", rekla je rediteljka.

"Ni sama nisam svesna kako sam izdržala sve napade na Farmi. Taj moj duh, hrabrost. Večito sam živela neku bajku i kada ne što ružno doživim kažem to nije moj film. Sama se sebi divim, tek posle mesec dana sam počela da se braniš. Toliko me napadnu ne znam kako da se brani. Svesna sam da sam drugačija. Imam neku harizmu koja je drugačija i ili im se svidim ili ne", rekla je Jelena kako je izdržala napade na Farmi.

"Zbog originalnost su me izabrali za pobednika", zaključila Jelena. Mene farmeri nisu voleli. Moj fond reči, što nisam živela u zemlji... Bilo je ljudi koji su koristili samo psovke, kao Lepi Mića i psovka je bila zaraza", rekla je Jelena.

"Ja nisam bila žrtva, ja sam bila originalna. Nisam pokvarena osoba. Ja sam se igrala, volim fer plej igru a ne da nekome zabadam nož u leđa. Bolje da mi zavude nego da me žale. Farmeri su me stalno ogovorali. Pravili su mi stalno smisalice. Uništili su mi čizmice. Nisam žrtveni pobednik, nego pobednik", rekla je Jelena.

"Golubice toliko sam propatila za vama i cela naša porodica, Ne znam kako ste izdržali od napada tih hijena. Golubica sa očima dece. Propatila sam samo sa vama. Kako smo bili radosti kada ste pobedili", javila se gledateljkka Zorica koja se rasplakala dok je govorila.

"Imamo sve opcije i da živimo ovde i u Švetskoj, ima i stan u Sarajevu. Željna sam porodice. Poklonio mi je narukvicu, parfem, čekamo Novu godinu zajedno. Planiramo da živimo zajedno, oboje želimo porodicu", rekla je Jelena. Ne može da mmi se digne na glupog muškarca. Njegova zbunjenost i bojao se šta će reći farmeri. Osvojio me je pažnjom. Padam ujutro na kafu, na lepe SMS poruke, nazvao me je Ledi Dajana, ja sam njega prozvala Banderasom. Ne bih volela da imamo tragičnu ljubav ili neostvarenu", rekla je Jelena.

Gledaoci koji su se javljali svi su davali veliku podršku pobednici Farme 5 i divili se kako je izdržala među vukovima četiri meseca i savetovali je da malo razmisli i da ne žuri sa Čupom. Svi komentari su veoma pogodili Jelenu koja je svaki put pustila suzu. "Ako je publika prepoznala moju dušu i prepoznali moju harizmu, ne znam kako nisu prepoznali farmeri. Ja znam da je intelektualni rad najteži", rekla je rediteljka.

Jelena je prokomentarisala i vezu Jelene Jovanović i Edina Škorića i rekla da ne zna koliko će da traje ta veze.

"Oni su našli utehu jednu u drugog. Ako je on tako idealan, zašto ima bivšu ženu. Nekako mi je to bilo čudno.Nisam sigurna koliko će da veze traje", rekla je Jelena.

Bitnija razlika između mene i farmera jeste što se koristilo tri padeža i tri rečenice su se vrtile kad će ručak, koliko je sati... Razmišljila sam da napravim predstavu. Ne pijem, ne pušim, ne drogiram se. Jedino što je moj porok što volim pozorište. Prodala sam prvo kola, pa uzela kredit, i na kraju prodala stan za predstavu. Uložiću u kulturu i neka svi ulože koliko sam i ja naša kultura bi procvetala", rekla je Jelena.

"Možda sam najmanje radila na farmi, ali sam radila od srca. Trudila sam se da naučim ono što ne znam", objasnila je rediteljka, koja je u čudu što dobija toliko podršku.

Čupo je Jeleni posvetio pesmu koju je rediteljka čula tek pred samu emisiju."Bila sam dirnuta. Prvi mi je neko posvetio pesmu, prvi put me je neko zaprosio pred kamerama...", rekla je Jelena, ali je skrenula sa teme i rekla da je Zorica prefrigrana.

U emisiji se javio i Čupo Kalač koji je nazvao kraljicom pobednicom. "Jelena me osvojila osmehom, iskrenošću, toplim zagreljajem ujutru, šarmom, kada me je nazvala mužem", rekao je Čupa. "Pokušaćemo da jedno drugom pomognemo. Otićemo i do Kube, prošetati svetom, praviće predstave", rekao je Čupo."Požuri do studija da me sačekaš" , poručila mu je Čupo.

"Sloba je divan dečak. On se lepo ponašao, to je publika prepoznala, samo da je dodao malo šale, humora sigurno bi pobedio. Publika je ipak prepoznala moj drugi način izražavanja, doskala sam im i različitos je pobedila", rekla je Jelena.

Simpatije između su Boris i Kaća su lažne i misli da će glumiti još jedno vreme. "Više bih volila da budemo nasamo Čupo i ja, ali nas i Ekrem zvao na neku žurku gde će biti 400 ljudi. Više volim da slavim 13. Drago mi što sam pobednik i što je Nova godina, ali pošto nisam videla dva meseca, više bih ga volila da ga uhapsim. Poželela sam i mamu i baku", otkrila je Jelena kako bi volela da provede Novu godinu.

"Kako je moguće da je takva osoba kao Jelena prikupi toliko glasova. To je neverovatno, ona je pokazala kako ne treba da bude neko mlad. I farma je njoj tolerisala njena bolesna stanja", javila se jedna Beograđanka, koja je rekla da joj se voditelj Vlado udvara.

Meni je Zorica bila bliža. Ispočetka me je polivala vodom jer je htela da uđe i moj mozak. Sa njom sam se družila jer ima neku tugu u očima. Ona je sve živo čuje, a nismo uopšte pričali o njom. Ona je jako sujetna iako je i srčana. U poslednjih dana je bio horor. Bila mi je i podrška, ali imala je taktiku. Bila je nekad fer, ali gađala je i tamo gde me najviše bolelo. Ne ide da me testira, iznela je toliko laži", rekla je Jelena.

Javio se jedan gledalac Zoran, koji je reditelj, i hteo je da čuje kod kog je polagala magistraturu. On je rekao da Jelena ne govori istinu i da se magistratura ne brani kako Jelena govori pred tri profosore. Jelena je rekla da je magistrirala na temu Kako mediji utiču na široke mase, a moto je uzela iz Kusturičine knjige "Smrt je neproverena glasina", gde je on napisao da Hitler ne bi izgubio rat da je imao televiziju. "Čovek može slobodno da se javi Univerzitetu i da proveri moju diplomu. Može da se proveri sve", rekla je Jelena.Pozdravila bih od srca sve gledaoce i hvala im od srce. Želim svima da vam krevet i novčanik ne budu prazni. Hvala i onima koji me nisu podržavali", poželila je rediteljka za Novu godinu.

Podsetimo, Golubovićka je dvostruki pobednik pošto se na imanju u Lisoviću zaljubila i pronašla ljubav svog života Čupu Kalača i verila se.

Pre proglašenja pobednika rekla da će, ukoliko osvoji glavnu nagradu, uraditi novu predstavu i pomoći bratu koji živi na Filipinima.

"Pre no što sam ušla na Farmu, bila sam na ivici odluke da napustim zemlju, ali sada vidim da je narod ipak željan moje predstave", kazala je pobednica, i dodala da je pobedila isključivo zbog svoje iskrenosti i umetnosti.

Rediteljka i mlada zvezda Granda Slobodan Đurković stigli su do samog kraja, ali je Golubovićeva imala veći broj glasova publike i odnela pobedu u ovoj sezoni Farme. Ona nije samo dobila 50.000 već se i verila pre samog proglašenja.

Njen dečko Čupo Kalač, koga je upoznala na imanju u Lisoviću, u studio je došao sa vereničkim prstenom i kleknuo ispred Jelene i zaprosio je. U studiju u Šimanovcima bila je i Jelenina mama koja je ostala bez reči i nije čestitala ćerki na veridbi.

http://www.youtube.com/watch?v=HXtJxy7Th0k

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja