SENZACIJA: Spartak izbacio Partizan iz Kupa Srbije! (VIDEO)
Foto: Printskrin

Valjak zaribao u Subotici

SENZACIJA: Spartak izbacio Partizan iz Kupa Srbije! (VIDEO)

Fudbal -
Subotičani u tri minuta postigli dva gola i potom uspešno sačuvali prednost do kraja meča

SUBOTICA - Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Kupa Srbije pošto su poraženi od Spartaka u četvrtfinalu sa 2:0 (2:0). Subotičani su ceo posao obavili u prvih 15 minuta kada su postigla dva gola za tri minuta.

Domaćin je apsolutno zasluženo stigao do pobede pošto je bio bolji tokom svih 90 minuta. Bila je ovo verovatno najlošija partija crno-belih ove jeseni.

Mrežu crno-belih načeo je Dino Šarac u 11. minutu kada je posle kornera sačekao odbitak i sa ivice šesnaesterca pogodio sam ugao gola Vladimira Stojkovića.

Samo tri minuta kasnije Aleksandar Nosković je duplirao prednost "Golubova". Šarac je ovog puta bio u ulozi asistenta posle greške Volkova, a Nosković je sa svega nekoliko metara između dvojice defanzivaca crno-belih matirao Stojkovića.

Zanimljivo, Nosković se, samo četiri dana ranije, "proslavio" neverovatnim promašajem na utakmici protiv Partizana odigranoj u Beogradu.

Fudbaleri OFK Beograda plasirali su se u polufinale Kupa Srbije, pošto su danas u Užicu pobedili Slobodu sa 2:0 u četvrtfinalu takmičenja. Golove za "romantičare" postigli Aleksandar Ješić u 28. i Aleksandar Čavrić u 82. minutu.

Četvrtfinale Kupa Srbije

13.00 Spartak - Partizan 2:0

13.00 Sloboda - OFK Beograd 0:2

16.00 Jagodina - Donji Srem 4:1

Crvena zvezda - Vojvodina 1:4

Polufinala su na programu 26. marta i 9. aprila, a finale je zakazano za 7. maj.SPARTAK - PARTIZAN 2:0 (2:0)Gradski stadion u SuboticiSudija: Danilo Grujić. Pomoćnici: Dalibor Đurđević, Milan Minić.

Strelci: Šarac 11., Nosković 14.

SPARTAK (4-1-4-1): Jovanić - Šarac, Radović, Cicmil, Antonić - Kovačević (od 78. Vojvodić) - Džugurdić (od 67. Farkaš), Trivunović, Torbica, Puškarić - Nosković (od 85. Milić). Trener: Dragi Kanatlarovski.PARTIZAN (4-4-2): Stojković - Obradović, Ostojić, Stanković, Volkov (od 46. Petrović) - Malbašić, Marković, Jojić, Đemba Đemba (od 40. Ilić) - Luka (od 76. Grbić), Ninković. Trener: Vuk Rašović.

http://www.youtube.com/watch?v=6dJ_bf0tXQ4

TOK MEČA

2. POLUVREME

85. minut - Umesto strelca drugog pogotka Aleksandra Noskovića u igri je Nemanja Milić.78. minut - Izmena u Spartaku, Vojvodić je u igri umesto Kovačevića.76. minut - Treća izmena u Partizanu, umesto Luke u igri je Grbić.67. minut - Izmena u Spartaku, umesto Džugurdića u igri je Farkaš.62. minut - Veliki protesti fudbalera Partizana koji su tražili penal. Petrović je ušao u šesnaesterac sa leve strane, pokušao da je ubaci u srce šesnaesterca, ali su dvojica igrača Spartaka uklizala i blokirala put lopti. Crno-beli su se bunili da je neko od domaćih igrača igrao rukom. Sudija Grujić je ostao nem.55. minut - Džugurdić je ponovo pripretio Stojkoviću, šutirao je glavom, ali je golman crno-belih ponovo siguran.54. minut - Odlična akcija Saše Ilića, dodao je do Luke koji šutira sa desetak metara, ali Jovanić brani.52. minut - Džugurdić je ušao u šesnaesterac i šutirao, ali Stojković odbija loptu u korner.46. minut - Umesto Volkova u igri je Petrović.

1. POLUVREME

40. minut - Izmena u Partizanu. Đemba Đemba se povredio, u igri je Saša Ilić.39. minut - Velika prilika za Partizan, najbolja do sada. Ninković je šutirao posle odličnog pasa Malbašića, ali je neko od defanzivaca Spartaka blokirao put lopti ka golu.39. minut - Žuti karton za Ostojića zbog grubog starta.28. minut - Ponovo je Nosković bio u situaciji da matira Stojkovića, ali je ovog puta golman crno-belih izašao kao pobednik. Crno-beli za sada u napadu bez pravih šansi.23. minut - Slobodan udarac za domaćina, Nosković je šutirao sa oko 25 metara, ali preko gola.15. minut - Prvi žuti karton na meču, zaradio ga je Malbašić zbog simuliranja. Posle duplog pasa sa Lukom, veznjak Partizana je pao u šesnaestercu gostiju, ali je sudija Grujić bio blizu.14. minut - GOOOL!!! Spartak je udvostručio vođstvo golom Noskovića. Kakav šokantan početak za Partizan! Volkov je izgubio loptu kod korner zastavice, Šarac je centrirao sa ivice šesnaesterca, Nosković je uleteo između dvojice štopera Partizana i sa svega nekoliko metara matirao Stojkovića!11. minut - GOOOL!!! Spartak vodi sa 1:0 golom Šarca! Posle kornera lopta je stigla do Šarca koji sa ivice šesnaesterca šutira, lopta prolazi kroz šumu nogu, udara u stativu i ulazi u mrežu Partizana.10. minut - Prva prilika za domaći tim. Posle kontre Antonić je sa ivice šesnaesterca šutirao pod prečku, ali Stojković izbacuje loptu u korner.8. minut - Ninković je prvi pripretio na meču, Ninković je posle odbitka iz kornera šutirao ali je golman domaćina boksovao loptu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track