UŽIVO: Vojvodina - Partizan 0:3

Jelen Superliga

UŽIVO: Vojvodina - Partizan 0:3

Fudbal -
Fudbaleri Partizana golovima Ostojića Ilića i Saše Markovića porazili Vojvodinu u derbiju sedmog kola Jelen Superlige

Fudbaleri Partizana golovima Ostojića Ilića i Saše Markovića porazili Vojvodinu u derbiju sedmog kola Jelen Superlige.

Tekstualni prenos pratite ovde.

Trener Partizana Vladimir Vermezović pokušaće da sačuva klub na prvom mestu na tabeli sa ovim sastavom: Stojković, Ivanov, Miljković, Lazevski, Ostojić, Kamara, Jojić, Ninković, Ilić, Lazar Marković, Stefan Šćepović.

Njegov kolega Nebojša Vignjević opredelio se za ovu jedanaestoricu: Supić, Bilbija, Mitošević, Jokić, Nastić, Stevanović, Vulićević, Đurić, Ađjuru, Oumaru, Meleg.

Glavni sudija meča je Milorad Mažić iz Vrbasa.

Drugo poluvreme

46 minut - Počelo je drugo poluvreme.

47 minut - Korner za Partizan ali Ninković loše izvodi udarac sa ugla, lopta prelazi liniju u letu.

49 minut - Koreografija navijača Vojvodine. Novosađani imaju slobodan udarac kraj aut linije, prilika za centaršut, Stevanović šutira iz nezgodne situacije, a Stojković je dotakao loptu, dovoljno za korner.

54 minut - Ninković je ostao da leži na travi, mora da uđe lekarska ekipa da mu ukaže pomoć, izgleda da je bolna povreda u pitanju.

57 minut - Izmena u redovima Vojvodine, Bojović ulazi u igru, izlazi Bilbija. Propustili smo da zabeležimo izmenu kod Partizana u 50. minutu, umesto Jojića na terenu je Saša Marković.

61 minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Saša Ilić. Dobra lopta ka Iliću, Nastić pasivan pored njega, kao da nije očekivao šut kapitena crno-belih koji je sa ugla šesnaesterca uputio neodbranjiv udarac u suprotan ugao gola Supića.

63 minut - Još jedna izmena u Vojvodini, Sekulić ulazi umesto Mitoševića.

70 minut - Izmena u redovima Paritzana, umesto Stefana Šćepovića ulazi Mitrović. Sjajna akcija za Vojvodinu ali nema gola. Partizan se malo povukao ali Vojvodina uopšte to ne koristi.

74 minut - Dobro je radio Oumaru, tražio je prostor za šut, na kraju ga i našao, ali pravo u ruke Stojkovića.

79 minut - Smiljanić menja Kamaru u Partizanu.

83 minut - Treća izmena i u Vojvodini, Branković ulazi u igru, izlazi Melek.

84 minut - Udarac Lazara Markovića, Supić mora da izbacuje u korner. Ninković ne žuri ka uglu... Supić boksuje, a Saša Marković postiže lep gol. Loše je Supić boksovao loptu, praktično je "asistirao" Markoviću koji je volejom poslao neodbranjiv udarac i postigao treći gol za Partizan.

88 minut - Bojović je prošao u sredinu, oslobodio se Ostojića, šutirao - i pogodio prečku gola Partizana.

Prvo poluvreme

1 minut - Prvi udarac na gol od strane napadača Vojvodine, domaćin od samog početka pokazuje da će igrati agresivno.

3 minut - Još jedna dobra akcija Vojvodine, Oumaru je šutirao ali je bio izblokiran i prvi korner za Vojvodinu.

4 minut - Odlično dodavanje Stojkovića za Lazara Markovića, na kraju korner za Partizan. Gol, Ostojić. Lopta je išla na prvu stativu, Miljković je produžio glavom loptu u peterac, a Ostojić je postavio nogu - dovoljno za neodbranjivih 0:1 posle samo četiri minuta igre.

10 minut - Novi opasan napad Partizana, novi korner, sada sa desne strane. Ninković pored lopte, izvodi udarac sa ugla, lopta na drugu stativu tamo je bio usamljen Stefan Šćepović ali nije znao šta će sa loptom, pokušao je da vrati loptu u sredinu ali je Supić lako to uhvatio.

13 minut - Stevanović pokušava šutem ka golu Partizana ali je Stojković siguran i hvata tu loptu bez problema.

15 minut - Dobro prilika za Oumarua, prošao je po levoj strani ali onda nije znao da li će da centrira ili šutira - na kraju lotpa daleko preko gola.

16 minut - Sada Oumaru u još boljoj prilici, izbija sam ispred Stojkovića, šutira trenutak pre nego što ga je stigla odbrana Partizana, ali šut daleko preko gola.

19 minut - Novi korner za Vojvodinu. Udarac sa ugla sa leve strane, Meleg šalje loptu, ona pogađa Ivanova u ruku - ali Mažić pokazuje da se igra nastavi.

24 minut - Prodor Lazara Markovića, ali i odlična intervencija Nastića koji je izbio loptu u korner, rekli bismo u poslednjem trenutku.26 minut - Stevanović je šutirao posle gužve u kaznenom prostoru, Ostojić zamalo izbio loptu u korner. Ništa od opasnosti, aut za Vojvodinu.

27 minut - Sudija Mažić, prekida meč zbog ulaska jednog navijača na teren.

32 minut - TUČA! Nakratko je prekinut meč. Na zapadnoj strani tribina izbila je tuča navijača dva kluba. Policijski kordon ušao je na taj deo stadiona podelivši zapad na crno-beli i crveno-beli.

35. minut - Nastavljen je meč opasnim napadom crno-belih. Na kraju novi udarac iz ugla za Partizan.

38. minut - Traljav pokušaj Ađurua sa distance posle dodavanje Oumarua.

39. minut - Prilika za Partizan. Miljković je proigrao Jojića, sa roglja peterca je šutirao mladi reprezentativac međutim, Supić je kao mačka intervenisao.

45. minut - Pada Oumaru, oboren je - ali je napadač Vojvodine bio u ofsajdu, Mažić diže ruku i lopta je za Partizan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track