EON: Gledaj SBB televiziju i van SBB mreže
Foto: Promo

EON: Gledaj SBB televiziju i van SBB mreže

Zabava -

Od sada su kanali iz SBB ponude dostupni svima i van SBB mreže, putem SBB-ove EON platforme i bilo koje internet konekcije

Sport Klub sa Premijer ligom, španskom Primerom, Formulom 1, NBA, Evro ligom i drugim prestižnim ligama i sportskim takmičenjima dostupan je bilo gde u Srbiji. Top kanal koji uskoro menja ime u Nova S takođe ulazi u sve domove i donosi nove emisije – Veče sa Ivanom Ivanovićem, Utisak nedelje Olje Bećković, jutarnji program Mentalno razgibavanje. Ovaj kanal ostaje prepoznatljiv i po vrhunskom serijskom i filmskom programu sa nastavkom Senki nad Balkanom, Ubicama mog oca, Žigosanim u reketu, novim serijalom Zaspanka za vojnike i nastavkom kultne serije Mile protiv tranzicije. Uz njih i N1, kao jedini nezavisni i regionalni informativni kanal, putem EON-a svi mogu da prate. Ljubitelji dobre televizije će moći da uživaju u skoro 200 najtraženijih kanala, od kojih je čak 61 u HD formatu.

foto: Promo

Kao i kablovski korisnici SBB-a, svi van SBB mreže koji se opredele za EON imaće i napredne funkcije, kao što su gledanje programa do 7 dana unazad na svim kanalima, Video klub sa više od 14.000 naslova (Pickbox, HBO OD, Nova S play, Vavoom, Pikaboo, AXN, Epic Drama, NG+, My Baby TV, Hopster, CineStar Premiere Plus, Minimax, Zauder) i mogućnošću da se započne gledanje na jednom uređaju, a nastavi na drugom, zatim brzo pretraživanje, kreiranje podsetnika, pauziranje.

foto: Promo

Gledanje televizije preko EON platforme moguće je uz set top boks koji se povezuje sa televizorom, uz smart TV aplikaciju, na računarima preko svih pretraživača ili uz aplikaciju za mobilne uređaje.

Prijava i aktivacija usluge se odvijaju jednostavno, brzo i lako, u svega nekoliko koraka, putem sajta eon.tv.

Probaj 15 dana besplatno

SBB poziva sve van SBB mreže da iskoriste 15 dana promo perioda, isprobaju EON i uživaju u svim njegovim prednostima potpuno besplatno. Nakon isteka promo perioda, korisnici koji se opredele za EON pakete uz ugovor na 2 godine dobijaju specijalnu akciju od 699 dinara narednih šest meseci, a korisnici koji žele fleksibilnost u korišćenju mogu da odaberu prepaid pakete uz online plaćanje platnim karticama.

Za više informacija, uvek je tu SBB-ov kontakt centar na 19900, sajt eon.tv, kao i SBB poslovnice širom Srbije.

(Promo - Tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track