MAČVAN JEDINO FMP NIJE POMENUO U ZAHVALNICI: Da li ih je slučajno zaboravio ili je u pitanju nešto drugo?
Foto: Starsportphoto

Misterija

MAČVAN JEDINO FMP NIJE POMENUO U ZAHVALNICI: Da li ih je slučajno zaboravio ili je u pitanju nešto drugo?

Košarka -

Milan Mačvan oprostio se od igračke karijere tokom koje je osvojio mnoge trofeje i bio šampion skoro u svim klubovima za koje je nastupao.

Shodno tome, Milan se na svom Tviter profilu zahvalio klubovima čiji dres je nosio, ali je jedan zaboravio. Radi se o FMP iz Železnika, u čijim mlađim kategorijama je stasao i postao kadetski i juniorski reprezentativac.

foto: Starsportphoto

- Želeo bih da se zahvalim svima, trenerima, saigračima i navijačima. Najveća moguća privilegija za jednog sportistu je da bude deo državnog tima i velikih klubova koji se bore za medalje i trofeje, stoga sam zahvalan Hemofarmu, Makabiju, Bajernu, Armaniju, Galatasaraju, Alvarku i mom Partizanu - napisao je krilni centar.

Nije pomenuo klub iz Železnika, da li ga je slučajno zaboravio ili je u pitanju nešto drugo. Mačvan je, dok je igrao za Partizan, uvek bio na meti navijača Crvene zvezde. Iako je sam govorio da ga za FMP vežu lepe uspomene, kada je prelazio u Hemofarm mogle su se čuti priče da se sa "panterima" nije rastao na lep način.

Kurir sport / P.G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track