Večeras u 8 svi na doček olimpijaca!
Foto: Tanjug

Večeras u 8 svi na doček olimpijaca!

Ostali sportovi -
Sportisti Srbije u 19.30 sati okupiće se na Novom Beogradu odakle će krenuti na svečanu vožnju ka Skupštini grada
1 / 11

BEOGRAD - Olimpijskom timu Srbije, koji je predstavljao našu zemlju na Olimpijskim igrama u Londonu, večeras će biti priređen svečani doček u Skupštini grada Beograda.

Olimpijci Srbije će se okupiti u 19.30 sati ispred zgrade generalnog sponzora Olimpijskog komiteta Srbije kompanije "Telenor" na Novom Beogradu, odakle će krenuti na svečanu vožnju ka Skupštini grada, saopštio je Olimpijski komitet Srbije.

Autobus s našim olimpijcima kretaće se ulicom Omladinskih brigada do opštine Novi Beograd, preko Bulevara Mihajla Pupina, Brankovog mosta i Brankove ulice, zatim Prizrenskom, preko Terazija, Ulicom kralja Milana do kružnog toka na Slaviji.

Odatle se olimpijci vraćaju Ulicom kralja Milana, preko Terazija do Trga Nikole Pašića. Svečani doček osvajača olimpijskih medalja ispred Skupštine grada počinje u 20 sati.

Srpski olimpijci stigli su noćas na aerodrom Nikola Tesla, gde su ih, pored porodice i prijatelja, dočekali predsednik Srbije Tomislav Nikolić, čelnici nacionalnog olimpijskog komiteta i brojni navijači.

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i ministarka omladine i sporta Alisa Marić prirediće za olimpijski tim u 17.30 sati prijem u Palati Srbije.

Srpski olimpijci vraćaju se iz Londona sa četiri medalje: zlato je osvojila reprezentativka u tekvondu Milica Mandić, srebro Ivana Maksimović u streljaštvu, a bronzane medalje vaterpolo reprezentacija i strelac Andrija Zlatić.

http://www.youtube.com/watch?v=xXXRELXVTGU
http://www.youtube.com/watch?v=TtKr7NkrOto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track