Većina putnih pravaca u Vojvodini prohodna

Većina putnih pravaca u Vojvodini prohodna

Društvo -
Za sada su neprohodni pravci na saobraćajnicama kod Sombora, Srbobrana i Zmajeva i kod Vršca i mesta Uljma, dok se kod Pančeva nekoliko traktora nalazi na trotoaru i da za sada nije poznato da li će se skloniti

BEOGRAD - Većina putnih pravaca u Vojvodini od jutros je prohodna, kao i svi putni pravci od Beograda ka Zrenjaninu i Novom Sadu.

Ona je istakla da je prohodan i pravac Beograd - Pančevo, ali da se kod Pančeva nekoliko traktora još uvek nalazi na trotoaru i da poljoprivrednici očekuju potpisivanje dogovora s predstavnicima vlade.

Za sada su neprohodni pravci na saobraćajnicama kod Sombora, Srbobrana i Zmajeva i kod Vršca i mesta Uljma, dok se kod Pančeva nekoliko traktora nalazi na trotoaru i da za sada nije poznato da li će se skloniti i da se očekuje da neće više biti blokirana ni saobraćajnica kod Novog Bečeja.

Na području Vojvodine i delu centralne Srbije poljoprivrednici su proteklih dana blokirali pojedine regionalne puteve.

Na sastanku delegacije dela nezadovoljnih zemljoradnika iz Vojvodine i predstavnika Ministarstva poljoprivrede i trgovine, koji je trajao više od sedam sati, noćas oko dva sata posle ponoći postignut je načelan dogovor da se subvencije u agraru isplaćuju po hektaru, a konkretno rešenje o tome biće usvojeno danas.

http://www.youtube.com/watch?v=EVvnOM69QMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track