LIDERI PSG I LSV SE MASNO POČASTILI! Sergej: Čanak je us*ano govedo! ČANAK: Ti si frustriran i impotentan!
Foto: Filip Plavčić, BETA

Obračun

LIDERI PSG I LSV SE MASNO POČASTILI! Sergej: Čanak je us*ano govedo! ČANAK: Ti si frustriran i impotentan!

Politika -

Lider PSG napao je predsednika LSV, koji mu je poručio da je jadno što se kao novi Beli Preletačević, u nedostatku političkih ideja, služi vređanjem

Lider Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ne prestaje sa uvredama, a ovaj put meta je bio kolega iz opozicionih redova i predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak, koga je nazvao „us*anim govedom“.

Čanak mu, doduše, nije ostao dužan uzvrativši da Trifunovićevo vređanje govori o manjku ideja, frustraciji i impotenciji.

Povod beli listići

Njihov novi okršaj počeo je pošto je Čanak izjavio da će se svesrdno zalagati za izlazak na birališta, te da je bojkot izbora samo drugo ime za bele listiće, koji su, umesto Borisa Tadića, na mesto predsednika Srbije doveli Tomislava Nikolića, inače, kako je rekao, apsolutno najgore rešenje za prvog čoveka države u pisanoj istoriji.

- Bojkot je samo pokušaj da se zavede dobar deo časnih, demokratski nastrojenih ljudi na krivi put služenja ruskim interesima na Balkanu - rekao je Čanak, na šta je Trifunović žestoko reagovao.

- A Nenad Čanak je samo drugo ime za Us*ano Govedo - napisao je on na društvenoj mreži Tviter.

Izbegnut fizički obračun

Lider LSV u svom stilu odgovara da uvrede najnovijeg „Belog Preletačevića“ neće zamagliti istinu, a metod i jezik su identični onima protiv kojih se samoproklamovana prava opozicija bori.

- Vređanje političkih neistomišljenika, novinara, vojvođanske zastave... govori samo da ne postoje prave ideje, već samo frustracija i impotencija. Jad je to sve - kazao je za Kurir Čanak.

Lideri PSG i LSV vodili su rat pre nekoliko meseci, kada je Trifunović kazao za Čanka da je „debelo krme i trulo đubre“. Sukob se okončao upadom Čanka u prostorije PSG, ali najavljenog fizičkog obračuna nije bilo pošto je Trifunović bio odsutan. Politikolog Jelena Vukoičić kaže da zbog takvih nastupa naš politički život počinje da liči na najvulgarnije rijaliti programe:

- Rečnik nekih političkih aktera, koji se takmiče u pretnjama, prostakluku, vulgarnostima, nije primeren političkoj borbi, ma kakva ona bila. Međutim, ekstremni likovi koji se sporadično pojavljuju u politici u njoj ne opstaju. Građani za njih ne glasaju, ne žele da im rijaliti zvezde vode državu.

Par soma, dve nedelje PROVOD NA BALIJU

foto: Damir Dervišagić

Pošto lider PSG trenutno odmara na Baliju, mnogi se pitaju otkud mu za to novac. - Nije mi jasna jedna stvar... Sve država kao propada, stanje sve gore... bar tako kažu... a jedan ispod prosečni glumac malo-malo preko grane... zimovanje u Koloradu pa ljetovanje ko zna gde... onda jesen na Baliju??!! Nije mi jasno, kako?? - upitao je tviteraš.

Tuk na luk ŠEŠELJ JE BRABONJAK

foto: Filip Plavčić

Trifunović je udario i na šefa radikala Vojislava Šešelja, kog je nazvao go*nom. Nakon što je Šešelj krajnje neprimerenim rečnikom izneo niz uvreda i pretnji na račun Milojka Pantića, Trifunović mu je odgovorio: - Ti si samo brabonjak.

(Biljana Bojić / Foto:Filip Plavčić, BETA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track