GLUMAC PRIZNAO DA JE STVARNO ISTUKAO KOLEGU, ŠAMARI SU PRŠTALI! Nebojša Milovanović otkrio NEPOZNATE detalje sa snimanja serije!
Foto: Pritnscreen

iznenadio

GLUMAC PRIZNAO DA JE STVARNO ISTUKAO KOLEGU, ŠAMARI SU PRŠTALI! Nebojša Milovanović otkrio NEPOZNATE detalje sa snimanja serije!

Pop kultura -

Glumac Nebojša Milovanović otkrio je da je na snimanju serije "Tajna vinove loze" stvarno tukao mladog glumca Luku Grbića.

Popularni glumac, koji su seriji igra Zorana Tomovića, otkrio je da je njegov kolega tražio da ne glume šamaranje, već da udarci budu stvarni, iako su tu scenu nekoliko puta ponavljali.

Luka Grbić
foto: Pritnscreen

- Nas dvojica u seriji imamo narušen odnos oca i sina i dosta burnih svađa, najviše zato što je on nezadovoljan mojim poročnim životom. U jednom momentu naša prepirka kulminira i Zoran opali jak šamar sinu Ivanu. Reditelj nam je rekao da taj šamar odglumimo, odnosno da ga ja mlako udarim, a oni će u montaži dodati zvuk da bi gledaocima delovalo kao jak udarac - rekao je Milovanović i nastavio:

- Luka mi je rekao da želi da scena izgleda što uverljivije i dozvolio mi je da ga stvarno jako ošamarim. Pitao sam ga: Znaš da ćemo tu scenu ponoviti nekoliko puta? Da li stvarno želiš da te više puta ošamarim? Rekao mi je da nema nikakvih problema, tako smo to uradili. Predviđam mu blistavu karijeru, taj njegov predlog je odlika dobrih i požrtvovanih glumaca - rekao je Nebojša Milovanović.

Nebojša Milovanović
foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs/I.B/Informer

BONUS VIDEO:

00:07

BRENA OBJAVILA SNIMAK SA SINOM I BUDUĆOM SNAJKOM! Pevačica pokazala kako se ZABAVLJA sa Viktorom i Sandrom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track