Najnovije vesti

VUČIĆ PORUČIO DA MAFIJA NEĆE MOĆI VIŠE DA UBIJA PO SRBIJI: Posle svega ovoga večeras ŽIVOT MI JE U OPASNOSTI!
Foto: Printscreen

o poligrafu, hrkalovićki, vuletiću

VUČIĆ PORUČIO DA MAFIJA NEĆE MOĆI VIŠE DA UBIJA PO SRBIJI: Posle svega ovoga večeras ŽIVOT MI JE U OPASNOSTI!

Vesti
22:29h

Predsednik Aleksandar Vučić je na televiziji Pink rekao:

- Moja poruka je da neću da se opametim. U ovoj godini ima 0 mafijaških ubistava. Nema mafijaškog ubistva koje nismo rešili. Ovo je jedan ogroman predmet, optužnica će biti remek-delo, ali nikada više niko u Srbij neće biti nesiguran i ovakve stvari nam se nikada više neće događati. Sada radite gde šta hoćete ovde nećete moći. Hvala evropskim sestrinskim službama koje su nam pomogle da do svega ovoga dođemo - istakao je on.

- Istraga je u toku i to se neće promeniti i to niko ne može da zaustavi i niko neće biti zaštićen. Spreman sam da dođem kod vas u studio, ja sam već bio na poligrafu, spreman sam da dođem i sad. Vuletić i Hrkalović su rekli da hoće na poligraf, misleći da će neko reći ne morate da idete.

Kad su došli i kada su prikopčani, odustali su pozivajući se na svoja zakonska prava. Ja sam spreman da dođem i kažem da li sam ikada video i čuo Belivuka i Mesara. Nikada nisam, i pri tome ne bi bio problem i da jesam, to nije krivično delo. Slučajno se dogodilo da nisam, iako se viđam sa milion ljudi. Desilo se da nisam.

Sve možete u ovoj zemlji, ali ne da ubijete i da delite drogu deci. Čistićemo drogu tom brzinom da će cena da raste jer će je biti sve manje. Ovde nema pardona, nema odustajanja, neću da se opametim, i nastaviću isto da radim bez obzira na sve rizike. Posle svega ovog večeras život mi je u opasnosti - istakao je on.

- Rade organi, ali morate da imate dokaze za sudski postupak.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja