Najnovije vesti

NAPADAČ UHVAĆEN! ŠTA SE DESILO U LASTINOM AUTOBUSU, NAPADNUTOM U NEMAČKOJ: Putnici pobegli, vozači savladali Fahrudina Kahrovića
Foto: screenshot bild.de

kraj drame

NAPADAČ UHVAĆEN! ŠTA SE DESILO U LASTINOM AUTOBUSU, NAPADNUTOM U NEMAČKOJ: Putnici pobegli, vozači savladali Fahrudina Kahrovića

Vesti
23:20h

Napad na autobus Laste u Nemčkoj okončan je posle sat vremena drame i intervencije polciije!

Na međunarodnoj autobuskoj liniji Dortmund-Beograd, na delu puta između Nirnberga i Inglostada, došlo je do incidenta. Napadnut je autobus autoprevoznika „Lasta“ iz Srbije. Intervencijom specijalnih policijskih snaga drama je okončana, a napadač je uhapšen.

autobus
foto: screenshot bild.de

Jedan putnik, koji je ušao u autobus u Frankfurtu, po imenu Fahrudin Kahrović, fizički je nasrnuo na druga dva putnika.

Po jednoj verziji, on je ubrzo savladan od strane vozača i drugih putnika, ali je ostao u autobusu sa vozačima, dok su putnici uspeli da napuste autobus.

Međutim, po drugom scenariju on je autobusu ostao naoružan da se prepire sa vozačima, pa su praktično sva trojica sedela dok specijalne nemačke jedinice nisu uletele u vozilo i uhapsile Fahrudina, prenosi Bild.

autobus
foto: screenshot bild.de

Vozači tvrde da je Kahrović rekao da je dobio poruku od Alaha da mora da napadne putnike, jer će u suprotnom on biti napadnut.

Nemačka policija je u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom bila u kontaktu sa jednim od vozača, koji su bili zatvoreni u autobusu sa napadačem.

(Kurir.rs / Novosti)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja