LEPA LUKIĆ OTKRILA DETALJE O SRPSKIM BOSOVIMA U NEMAČKOJ! Pevačica dobila ponudu mafijaša koja se ne odbija, a reagovala SUROVO
Foto: Kurir TV, Privatna Arhiva

malo poznata priča

LEPA LUKIĆ OTKRILA DETALJE O SRPSKIM BOSOVIMA U NEMAČKOJ! Pevačica dobila ponudu mafijaša koja se ne odbija, a reagovala SUROVO

Vesti -

Lepa Lukić osamdesetih godina kockala se sa Ljubom Zemuncem i Radetom Ćaldovićem Ćentom u Nemačkoj, otkriva je Kuriru pevačicina prijateljica iz te zemlje, koja se javila našoj redakciji, a koja je navodno tada bila sa njima u društvu!

Prema njenim rečima, tadašnji vladari podzemlja nisu mogli da stanu na crtu kraljici narodne muzike kad je kartanje u pitanju. Pevačica je znala da im za veče uzme i po nekoliko hiljada maraka.

Lepa Lukić
foto: Kurir Televizija

Međutim, Lepa je za televiziju Kurir rekla da njoj niko nije trebao za kocku, ali je rekla da se družila i znala sa njima. Tada je otkrila da je često pevala za njih, a kada je rekla da neće da im naplati nastup, nisu hteli ni da čuju.

Lepa Lukić
foto: Kurir televizija

- Ja kažem neću da uzmem ništa, oni ni da čuju. Kažu mi "reci cenu, reci cenu". I ja kažem 3.000 maraka, a ono svadba za tri meseca. Posle su dolazili autom po mene i ispoštovali me. Mnogo su me voleli. Ja sam bila drugarčina - rekla je Lepa Lukić za televiziju Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track