NOĆ U BEOGRADU: U dva udesa povređena dvojica vozača!
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: U dva udesa povređena dvojica vozača!

Beograd -
Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 263 intervencije, uključujući 67 na javnim mestima

BEOGRAD- Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su dvojica vozača zadobili trzajne povrede vrata, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star oko 20 godina je kao vozač u udesu, koji se dogodio oko 22.35 časova na uglu ulica Ševine i Prvomajske u Zemunu, zadobio trzajnu povredu vrata, a prevezen je u KBC Zemun, rekla je Macura.

Muškarac star oko 29 godina je kao vozač u udesu oko 21.50 časova na raskrsnici Ulice Vojislava Ilića i Kružnog puta zadobio trzajnu povredu, odnosno istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 110 intervencija od kojih 14 na javnim mestima, a za protekla 24 sata ukupno 263 intervencije, uključujući 67 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćale osobe sa bolom u grudima, odnosno kardiovaskularni pacijenti, rekla je Macura.

Portparol Hitne pomoći je onima koji se ne bave fizičkom aktivnošću preporučila bar polučasovne šetnje, a savetovala je i oprez u saobraćaju, jer je petkom pojačan intenzitet saobraćaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track