NOĆ U BEOGRADU: U dve saobraćajke i incidentu petoro provređenih
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

NOĆ U BEOGRADU: U dve saobraćajke i incidentu petoro provređenih

Beograd -
Prema rečima portparolke Hitne pomoći Nade Macure najviše su se javljali srčani bolesnici grupa sa anginom pektoris, astmatičari i hipertenzičari

BEOGRAD - Noć u Beogradu obeležile su dve saobraćajne nezgode u kojima su lakše povređene dve osobe, kao i incident na Starom sajmistu u kome su povređene tri osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparol Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su u incidentu kod ulazne rampe Parking servisa kada se nezadovoljni građanina polio benzinom i zapalio povređene tri osobe, od kojih su dva policajca.

"Povređeni policajci zadobili su opekotine drugog stepena. Jedan od njih zadobio je opekotine šaka, a drugi lica i šaka. Osoba koja je izazvala incident zadobila je opekotine drugog stepena lica i šaka", navela je ona i dodala da su svi povređeni preveženi u Vojno medicinsku akademiju koja je bila dežurna.

Macura je rekla da je u 20.16 na putu ka Umci na skretanju za Duboku automobil sleteo sa puta i da je tom prilikom lakše povređen vožac automobila.

Ona je kazala da se na Vidikovačkom vencu u 22.12 dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je lakše povređen vozač automobila. Hitna pomoć je noćas intervenisala 129 puta, od čega 19 na javnom mestu.

"Najviše su se javljali srčani bolesnici - grupa sa anginom pektoris, astmatičari i hipertenzičari", rekla je Macura.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track