6 saobraćajki noćas u Beogradu: Udesi kod Piramide, Palate Srbija, Vračaru, Kumodražu...
Foto: Nebojša Mandić

Hitna pomoć

6 saobraćajki noćas u Beogradu: Udesi kod Piramide, Palate Srbija, Vračaru, Kumodražu...

Beograd -

BEOGRAD - Hitna pomoć je noćas u Beogradu imala 119 intervencija od kojih 21 na javnom mestu, dok je oko 80 intervencija bilo pre ponoći.

Pomoć je tražena u šest saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo teže povređenih osoba, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu koji se dogodio u 19.17 časova u Ulici Jurija Gagarina, kod Piramide dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih osoba.

U saobraćajnoj nezgodi u Bulevaru Nikole Tesle, kod Palate Srbije u 19.23 sati lakše je povređena muška osoba stara oko 37 godina, koja je prevezena u Urgentni centar i ženska osoba stara oko 43 godine, kojoj je ukazana pomoć na licu mesta.

U 22.10 sati u Prolećnoj ulici, kod broja 9, u Kumodražu u saobraćajnoj nesreći povređena je muška osoba stara oko 40 godina, koja je prevezena u Urgentni centar i ženska osoba stara oko 36 godina, kojoj je pomoć ukazana na licu mesta.

U 22.24 časova na uglu Ulice Maksima Gorkog i Dubljanske povređen je biciklista star oko 29 godina, koji je prevezen u Urgentni centar. U saobraćajnoj nesreći u Ulici vojvode Stepe u 23.49 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj nije bilo povređenih.

U 00.20 sati u Beogradskoj ulici, na Vračaru u saobraćajnoj nesreći, povređena je muška osoba stara oko 40 godina, koja je prevezena u Urgentni centar.

Tokom noći za pomoć su se najviše javljali asmatičari, navela je Macura. Juče je zabeleženo ukupno 168 intervencija od čega 66 na javnom mestu uključujući 11 saobraćajnih nesreća u kojima nije bilo teško povređenih, a za pomoć su se najviše javljali srčani bolesnici.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track