Najnovije vesti

ESPRESO ISTRAŽUJE! Plato ispred Doma omladine je nedavno OBNOVLJEN, a već su se pojavile SRAMNE GREŠKE! KO JE KRIV ZA OVO? (FOTO)
Foto: Espreso.rs

ESPRESO ISTRAŽUJE! Plato ispred Doma omladine je nedavno OBNOVLJEN, a već su se pojavile SRAMNE GREŠKE! KO JE KRIV ZA OVO? (FOTO)

Beograd

Granitne kocke kojim je plato uređen već imaju pukotine?!

Radovi na rekonstrukciji platoa Milana Mladenovića kod Doma omladine započeti su 18. avgusta. Obzirom na to kojim tempom su tekli radovi, činilo se da im se kraj ne nazire. Međutim, i to smo dočekali, piše Espreso.rs.

 

Radovi su konačno završeni, i plato kod Doma omladine dobio je novi izgled. Prostor ispred bio je raskopan nekoliko puta, pre toga asfaltiran, pa opet raskopan?! Ni sami radnici nisu znali šta čine i šta im je činiti. O bezbednosti pešaka i da ne govorimo.

 

Sad kad je sve zvanično završeno na iznenađenje mnogih, ipak, nije sve potaman. Naime, iako su sve ploče na platou i ispred platoa kod autobuske stanice nove, izgleda da su ipak "felerične". Granitne kocke kojim je plato uređen već imaju pukotine?!

 

Mnoge su popucale, a neke čak nisu ni dobre nameštene, pa kada zgazite na njih deluje kao da će vam noga propasti.

 

Evo kako to izgleda:

foto: Espreso.rs
foto: Espreso.rs

I da li vam ovo izgleda kao novi plato?

Da li je ovo dostojno Beograda i njegovog centra?!

 

Podsetimo, po planu, novi plato kod Doma omladine nakon kompletnog završetka radova imaće malu scenu za koncerte, klupe, javnu česmu i drvored sa dvanaest novih stabla.

 

Espreso.rs/M.B.

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Istražitelji otkrivaju: Evo zašto se staklorezac nije otarasio tela ubijenog vlasnika pekare?

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...