DRAMATIČNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 10 povređenih u 5 udesa, među njima i dete
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 97 puta

DRAMATIČNA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: 10 povređenih u 5 udesa, među njima i dete

Beograd -

U Beogradu je noćas u pet saobraćajnih nezgoda lakše povređeno 10 osoba, među kojima i dete.

U nezgodi koja se dogodila na Zrenjaninskom putu lakše su povređeni sedmogodišnje dete i dve žene starosti od 28 i 33 godina, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura, dodajući da su oni prevezeni u Urgentni centar.

Na Pančevačkom putu došlo je do nezgode u 20.05 u kojoj je lakše povređen muškarac starosti oko 27 godina i žena od 23 godine koji su prevezeni u Urgentni centar.

Na uglu Beogradske i Bulevara Kralja Aleksandra u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 20.41 lakše je povređen muškarac starosti od 25 i žena od 30 godina koji su prevezeni u Urgentni centar.

U 01.43 u nezgodi na Bokeljskoj petlji su lakše povređena dvojica muškaraca starosti od 25 godina koji nisu imali vidljivih povreda i koji su primili pomoć od lekarske ekipe na licu mesta.

U 06.30 na Kanarevom brdu je u saobraćajnoj nezgodi lakše je povređena žena pešak, usled čega je prevezena u Urgentni centar bez vidljivih povreda i u svesnom stanju, a kako je Macura istakla, ona se žali na glavobolju.

Hitna pomoć je najviše poziva noćas primila od srčanih bolesnika koji su se žalili na bol u grudima, a pored njih javljali su se i astmatičari. Kako je Macura navela, Hitna pomoć je noćas imala 97 intervencija od kojih devet na javnom mestu, juče u toku dana je zabeleženo 167 intervencija od kojih 48 na javnom mestu i devet saobraćajnih nezgoda od kojih je jedna bila sa teškim povredama.

U 12.39 na uglu Dimitrija Tucovića i Batutove je teške telesne povrede u udesu zadobio 15-godišnji dečak koji je prevezen u Urgentni centar, rekla je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track