SRAMOTA! DEMOLIRALI POSLASTIČNARNICU GORANCA U BEOGRADU: Čak 70 godina je omiljeno mesto komšija, a sad su sve izlomili! (FOTO)
Foto: Printscreen/Twitter

vandalizam

SRAMOTA! DEMOLIRALI POSLASTIČNARNICU GORANCA U BEOGRADU: Čak 70 godina je omiljeno mesto komšija, a sad su sve izlomili! (FOTO)

Beograd -

Minulog vikenda nepoznati vandali potpuno su demolirali izlog poslastičarnice "Orijent", jedne od najstarijih u Beogradu, smeštene na ćošku između Balkanske i Ulice Gavrila Principa.

Građevinski materijal namenjen rekonstrukciji Balkanske ulice, pre svega kamene kocke za kaldrmu koje leže okolo, bile su idealno oružje za huligane i vandale. Ovoga puta na meti se našla porodična poslastičarnica stara 70 godina u kojoj se služe poslastice kakve se retko sreću u prestonici.

Kako kažu u poslastičarnici, šteta je velika, ali su već uspeli da zamene razbijeni izlog i počeli su da ga popunjavaju slatkišima.

"Morali smo da zamenimo staklo i bacimo sve kolače. Ne znam ko bi tako nešto mogao da uradi, a nisam ni nadležan. Prijavili smo slučaj policiji, postoje kamere i na njima je da utvrde ko je kriv", kažu u poslastičarnici.

Poznatu poslastičarnicu drže Goranci, porodica Mirsidi, koja je omiljena među komšijama.

(Kurir.rs/Blic/Petar Slepčević)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track