JEZA

KUĆA STRAVE I UŽASA U ZEMUNU: Ovde se narkomani skupljaju svaku noć, ŠPRICEVI i KRV po celom spratu, a sve tik uz OSNOVNU ŠKOLU (KURIR TV)

Beograd -

Napuštena zgrada u Alaskoj ulici, koja se nalazi uz samu osnovnu školu "Sonja Marinković", kako kažu meštani okolnih zgrada, leglo je narkomana i oni se boje za bezbednost svoje dece i dece koja ide u školu.

U potpuno oronuloj zgradi, gde se krov urušio, gde nema nijedan prozor, zavisnici su našli idealno mesto gde mogu da se sklone. Za sobom ostavljaju iskorišćene špriceve, kašike, smeće koje donesu sa sobom. U jednoj od prostorija postoji i dušek, koji, kako je rekao jedan komšija, koriste kada uzmu opojnu supstancu.

foto: Kurir

Komšije su zabrinute, jer znatiželjna deca, kako kažu, često ulaze u napuštenu zgradu i, sva sreća je što se neko od njih nije povredio ili ubo na iskorišćene igle.

"Kada uđete, sve izgleda zastrašujuće. Igle na sve strane, smeće, smrad. Tu sigurno i vrše nuždu. Čak se može videti i na nekim mestima krv, a deci ne možeš zabraniti da iz znatiželje uđu i prošunjaju. Pa zgrada je uz samu osnovnu školu", rekao je zabrinuti komšija.

foto: Kurir

"Zgrada je napuštena već desetak godina i nikoga nije briga. Svi vide i svi okreću glavu. Deca u nju ulaze iz radoznalosti. Šta mislite da neko nagazi na špric", rekao je drugi komšija, čija su deca išla u "Sonju Marinković" i od dece je i prvo čuo šta se sve može naći u zgradi.

Kurir.rs/PDV/Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track