SEKTAŠKI PIR U ŽELEZNIKU: Pentagram, tri mrtva psa i džak pun raspadnute kože?! Jeziv prizor sa čukaričkog nadvožnjaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Levijatan

šok u ulici svete milutinovića

SEKTAŠKI PIR U ŽELEZNIKU: Pentagram, tri mrtva psa i džak pun raspadnute kože?! Jeziv prizor sa čukaričkog nadvožnjaka (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Beograd -

BEOGRAD - Na nadvožnjaku u Ulici Svete Milutinovića pronađena su tri mrtva psa, džak sa raspalom kožom i pentagram iscrtan na obližnjem stubu, kao i naziv jedne sekte.

1 / 4 Foto: Levijatan

Jeziv prizor, o kojem policija već vrši istragu, uočen je u Železniku, na čukaričkoj opštini.

Pavle Bihali, izvršni direktor Fondacije pokreta Levijatan, kaže za Kurir da su informacije o ovom jezivom događaju dobili sinoć, i da su odmah izašli na teren.

- Zatekli smo jeziv prizor, tri psa složena u jednom prilično preciznom nizu ispod znaka pentagrama i na deset metara odatle smo zatekli jednu ciradu, najlon, ispod koga se nalazi koža sa nekom dlakom. Definitvno je neka životinja odrana i ostavljena tu. Odmah smo pozvali policiju, koja je izašla u rekordnom roku na lice mesta i uradila uviđaj - priča Bihali.

Levijatan sumnja da je u pitanju sektaški ritual, pogotovo što ne mogu da ustanove način smrti pasa.

- Krvi nema, što nadalje govori da ili je krv negde drugde ispuštena, ili da je iskorišćena u svrhu obreda, ili da su psi udavljeni tu. To će obdukcija pokazati šta se tačno desilo. Ovo ne sme da se dešava. Ljudi koji su čuli da se to desilo su veoma uplašeni, jer su upoznati sa slučajem iz Obrenovca, a Obrenovac i Železnik nisu naročito daleko - kaže Bihali.

On dodaje da su jeziv prizor zatekli u Železniku, ispod jednog nadvožnjaka u napuštenom objektu.

- Ovakvim stvarima se mora stati na put, jer prirodni sled ovakvih nasilnika i bolesnika je nasilje nad decom i ženama. Zašto da se dovodimo u situaciju da imamo, ne dao bog, ovakav slučaj mnogo teži sa ljudskim žrtvama, ili bilo kakvim ozledama. Moramo stati tome na put - zaključuje naš sagovornik.

(Kurir.rs/M. Branković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track