ZATVARA SE BULEVAR NIKOLE TESLE U OBA PRAVCA, BRANKOV MOST, ZELENI VENAC... Pogledajte spisak ulica koje će biti zatvorene i kada!
Foto: Beta/Ana Slović

izmene u saobraćaju

ZATVARA SE BULEVAR NIKOLE TESLE U OBA PRAVCA, BRANKOV MOST, ZELENI VENAC... Pogledajte spisak ulica koje će biti zatvorene i kada!

Beograd -

Zbog najavljenog velikog broja učesnika skupa u okviru kampanje "Budućnost Srbije", koji se očekuju iz svih delova Srbije, saobraćaj će privremeno biti obustavljen u više ulica, saopšteno je iz Policijske uprave Beograda.

Od 13.30 časova biće zatvoren Bulevar Nikole Tesle na delu od Karađorđevog trga do Ulice Ušće, u oba smera, dok će Ulica Ušće na delu od Bulevara Nikole Tesle do Brankovog mosta biti zatvorena od 14 časova.

Od 13.45 časova Ulica Vladimira Popovića na delu od Ulice Jurija Gagarina do Starog sajmišta biće zatvorena u oba smera, a od 14 časova biće obustavljen saobraćaj u Bulevaru Milutina Milankovića od Ulice Milentija Popovića do Tošinog bunara u oba smera.

foto: Printscreen/Prva

Od 13.45 časova, saobraćaj će biti obustavljen u Bulevaru umetnosti od Bulevara dr Zorana Đinđića do Bulevara Milutina Milankovića.

U popodnevnim satima, od 16.30 sati, tokom kretanja učesnika skupa, doći će do privremene obustave saobraćaja u Bulevaru Mihajla Pupina, na Brankovom mostu, Ulici Brankovoj i na Zelenom vencu.

Od 14.30 časova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kneza Miloša i deo Takovske ulice do Ulice 27. marta u oba smera, a Savska i Sarajevska ulica od Drinske do Nemanjine biće zatvorena od 14.45 sati.

Nemanjina ulica od Savskog trga do Slavije biće zatvorena za saobraćaj od 14.45 sati, dok će od 14 časova saobraćaj povremeno biti obustavljen u Bulevaru kralja Aleksandra, od Trga Nikole Pašića u pravcu Batutove ulice.

Trg Nikole Pašića zatvoren je za saobraćaj do ponoći.

Iz PU apeluju na građane za razumevanje i strpljenje i mole ih da se uzdrže od korišćenja privatnih vozila i da se pridržavaju uputstava pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji će biti angažovani na poslovima regulisanja saobraćaja.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track