PANIKA U VOŽDOVAČKOM RESTORANU: Od jednom je počeo da se širi dim, gosti su se unezverili, a kada su shvatili o čemu se radi ostali su u još većem šoku (VIDEO)
Foto: Twitter/@GalebNikacevic

nerealna situacija

PANIKA U VOŽDOVAČKOM RESTORANU: Od jednom je počeo da se širi dim, gosti su se unezverili, a kada su shvatili o čemu se radi ostali su u još većem šoku (VIDEO)

Beograd -

Zamislite da mirno sedite, u sred lepog dana, i uživate u kafi ili, recimo, ručku, dok vam društvo pravi četvoromesečna beba.

Divna slika.

A sad zamislite da vas, u sred te uživancije, obuzme talas dima.

Normalno, prvo što ćete pomisliti jeste da nešto gori, pa ćete se samim tim i uspaničiti i razmišljati kako da se što pre evakuišete.

foto: Twitter/@GalebNikacevic

Ništa manje vam evakuacija neće biti bitna ni kada shvatite da ništa ne gori i da ste u tom smislu bezbedni, ali da u sred tog restorana u kojem se opuštate, zaprašuju komarce.

Dobro ste pročitali, zaprašuju komarce u sred restorana.

Upravo takvo iskustvo je doživela supruga jednog našeg poznatog voditelja i tviteraša.

"Ko je odgovoran da nam kaže kakve su posledice ovog dima protiv komaraca? Ja ne znam ništa o tome, ali evo kako je izgledalo kada je moja supruga sa bebom od 4 meseca sedela u restoranu na Voždovcu i šta se desilo kada su prošli sa zaprašivačem", napisao je voditelj na Twitter-u, odmah iznad snimka na kojem se jasno vidi kako je sve izgledalo

Tviteraši su, naravno, odmah počeli da komentarišu situaciju, uključijući i to da su razmenjivali mišljenja o štetnosti tih preparata po ljude, a pogotovo decu.

Ono što je nama, svakako, najčudnije jeste ko i zbog čega zaprašuje komarce u sred radnog vremena, dok su gosti prisutni?!

(Kurir.rs/Z.A.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track