veliki kvar

GEJZIR U KARNEGIJEVOJ, SVE SE SLIVA U CVIJIĆEVU: Pukla magistralna cev, lije na sve strane! Izbegnite ove ulice! Pogledajte snimke iz Knez Danilove (KURIR TV)

Beograd -

BEOGRAD - Cvijićeva ulica od zore je pod vodom pošto se u nju doslovno sliva bujica zbog velikog vodovodnog kvara koji se dogodio kada je jutros oko 5 časova pukla magistralna cev fi 700 u Karnegijevoj ulici, u centru Beograda.

1 / 8 Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Iz Beogradskog vodovoda i kanalizacije rečeno je da je pukla velika, magistralna cev kao i da će popravka trajati najmanje do ponoći.

Poremećaje u vodonabdevanju imaće građani koji žive na višim spratovima, a oni koji žive na nižim spratovima umanjen pritisak na opštinama Palilula i Stari grad", rekao je Vladimir Šobot iz JKP Vodovod i kanalizacija.

Karnegijevu su od ponoći do jutros zadesila dva peha - eksplozija na Tehnološkom i pucanje velike cevi koja taj deo grada snabdeva vodom.

foto: BVK printscreen

Pucanje cevi zabeleženo je i u ulici Kraljice Marije...

Iz ulice bukvalno kulja gejzir, a voda se sliva unaokolo. Prava bujica lije Cvijićevom, Starine Novaka, Dalmatinskom...

foto: Printscreen Prva

... Stanoja Glavaša, kao i Bulevarom Despota Stefana.

foto: Printscreen Prva

Reč je o značajnoj havariji. Podsetimo, u Karnegijevoj su od ponoći do jutros zabeležena dva peha - eksplozija na Tehnološkom fakultetu i pucanje velike vodovodne cevi.

Radojičić: Ekipe Vodovoda na terenu

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić izjavio je danas povodom pucanja magistralne cevi na uglu Karnegijeve i Kraljice Marije da su ekipe „Beogradskog vodovoda” na terenu i da će se kvar otklanjati na taj način da građani u što manjoj meri osete posledice. - Došlo je do pucanja velike magistralne cevi na ovom prostoru. Razgovarao sam sa direktorom „Vodovoda”, uskoro će situacija biti jasnija i znaćemo koje je vreme potrebno da se kvar otkloni, o čemu će biti građani biti obavešteni – poručio je gradonačelnik.

foto: Printscreen Prva

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track