Najnovije vesti

PRETUČENI DEČACI U DVORIŠTU OSNOVNE ŠKOLE U NOVOM BEOGRADU: Tinejdžer nasrnuo na trojicu šestaka, očevici opisali DETALJE!
Foto: Printscreen/Google Maps

jedan prevezan u bolnicu

PRETUČENI DEČACI U DVORIŠTU OSNOVNE ŠKOLE U NOVOM BEOGRADU: Tinejdžer nasrnuo na trojicu šestaka, očevici opisali DETALJE!

Beograd

Tinejdžer star oko 16 godina fizički je nasrnuo danas oko 13.30 sati na tri dečaka šestog razreda u dvorištu Osnovne škole Nadežda Petrović u Novom Beogradu!

 

Kako govore očevici, mladić je iz nepoznatog razloga počeo da udara i tuče jednog, pa drugog dečaka a onda je pretio i trećem. Jednog od povređenih jedanaestogodišnjaka, kako se saznaje, ekipa Hitne pomoći je prevezla u bolnicu, prenosi Telegraf.

 

- Kažu da su ga deca provocirala. I jednom i drugom dečaku je lice bilo crveno i natečeno od udaraca. Onda je taj mladić pogledao u trećeg i rekao mu: "Dođi ovamo", kako bi valjda i njega tukao - navode očevici.

 

Kako pričaju, deca koja su napadnuta, nakon tuče su pobegla, krenuvši ka autobuskoj liniji broj 16. Šestaci su se danas u ovom dvorištu okupili kako bi se igrali.

 

Inače, ispred samog ulaza u školu ne postoji ograda. Dvorište, koje se nalazi sa druge strane, delimično je ograđeno.

 

(Kurir.rs/Telegraf)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...