Najnovije vesti

HOROR SCENA U MILJAKOVAČKOJ ŠUMI! BEOGRAĐANKA ZATEKLA OSTATKE SEKTAŠKOG OBREDA? Iskasapljene zmije, bele rukavice, pepeo! Osvanuo jeziv prizor  (FOTO)
Foto: Čitalac Kurira

strašno

HOROR SCENA U MILJAKOVAČKOJ ŠUMI! BEOGRAĐANKA ZATEKLA OSTATKE SEKTAŠKOG OBREDA? Iskasapljene zmije, bele rukavice, pepeo! Osvanuo jeziv prizor (FOTO)

Beograd

Miljakovačka šuma, mesto za šetnju, odmor i uživanje, bar je tako trebalo da bude i jutros da nije zatečen grozan prizor iskasapljenih zmija koje su tako ostavljene na stolu!

O ovome nas je obavestila čitateljka koja se obratila u želji da ostane anonimna.

- Već dugo se priča da se u toj šumi, delu sa borićima skupljaju sekte. Nismo verovali sve do danas, dok nismo zatekli zmiju kojoj su izvađeni organi, ostavljena na stolu, oko nje rukavice i skoro ugašena vatra - rekla je šokirana čitateljka.

foto: Čitalac Kurira

Čitateljka, koja je inače ljubitelj životinja i roditelj malog deteta, često provodi vreme u ovom delu, smatra da javnost treba da bude upoznata sa ovim slučajem.

foto: Čitalac Kurira

- Naročito je sumnjivo što se u ovom periodu zmije ne mogu tek tako naći na otvorenom, i sinoć je bio pun mesec - navodi čitateljka.

Nadležne institucije su obaveštene o ovom slučaju.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...