UŽAS KOD GROBLJA ORLOVAČA:  Mladić poginuo u direktnom sudaru, prešao preko duple pune, auto odleteo 30 metara dalje u njivu?! POGLEDAJTE ŠTA JE OSTALO OD KOLA, ZGUŽVANA SU KAO LIMENKA, povređeno još dvoje (FOTO)
Foto: TV Pink Printscreen

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU ZA Hitnu pomoć

UŽAS KOD GROBLJA ORLOVAČA: Mladić poginuo u direktnom sudaru, prešao preko duple pune, auto odleteo 30 metara dalje u njivu?! POGLEDAJTE ŠTA JE OSTALO OD KOLA, ZGUŽVANA SU KAO LIMENKA, povređeno još dvoje (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Ibarskoj magistrali nadomak groblja Orlovača mladić od dvadesetak godina u alfa romeu je poginuo a devojka (28) koja je bila za volanom honde i još jedan mladić teško su povređeni.

foto: TV Pink Printscreen

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.45 sati. Alfa se kretala u smeru ka Beogradu, a užasna nesreća dogodila se između Orlovače i Rušnja.

foto: TV Pink Printscreen

Do nesreće je došlo posle direktnog sudara dva automobila kada je mladić za volanom alfe prešao preko duple pune i direktno udario u hondu koja se okrenula za 180 stepeni. Od siline udarca alfa je završila 30 metara dalje u njivi. Vatrogasci su izvlačili poginulog i povređene iz smrskanih vozila. Žena iz honde prevezena je na hirurgiju, a njen saputnik je hitno prebačen na reanimaciju.

Hitna pomoć imala je 105 intervencija, od čega 21 na javnom mestu.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track