POGLEDAJTE HULIGANSKI NAPAD NA VOZAČA GSP: Putnik podivljao jer mu šofer nije dozvolio da se vozi bez maske
Foto: Printskrin/Facebook

horor na liniji 707

POGLEDAJTE HULIGANSKI NAPAD NA VOZAČA GSP: Putnik podivljao jer mu šofer nije dozvolio da se vozi bez maske

Beograd -

Vozač GSP koji je vozio autobus 707 napadnut je danas oko 15 časova u Zemunu.

Incident se dogodio kod Saobraćajne škole, na autobuskoj stanici Zemun - Gornji grad, kada je jedan građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo. Kada mu to šofer nije dozvolio primenio je silu, povredio čoveka i oštetio vozilo. Događaj je opisala Beograđanka, očevidac, koja je snimila deo incidenta.

- Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao. Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima "Pa daj čoveče nemoj me praviti budalom, je l' treba otkaz da dobijem" - ispričala je putnica.

Prema njenim rečima, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara vozilo. Na to je vozač došao do prednjih vrata i rekao mu da ne lomi i ne šutira. Čuvši te reči muškarac kao da je podivljao, počeo je kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača.

foto: Printskrin/Facebook

- U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobegao.

Vozač se, prema njenim rečima tresao, pozvao je policiju.

- Pitala sam ga da li je dobro, a on je rekao putnicima da izađu iz autobusa, jer je oštećen. Dok smo mi nastavili dalje, neko je prokomentarisao "evo je policija, i to marica, ali džaba kad je ovaj pobegao" - rekla je žena.

Iz dispečerskog centra GSP potvrdili su da se incident dogodio i da je vozilu odvaljen desni retrovizor. Rečeno je da se na autobuskoj liniji 27E danas oko 13.50 časova na stajalištu kod Cvijićeve ulice dogodio još jedan incident, kada je vozač pokušao da spreči jednog putnika da bez maske uđe u vozilo javnog gradskog prevoza. Iz GSP kažu da je da je u pitanju verbalni sukob, da je posle incidenta vožnja nastavljena, te da policija nije intervenisala.

(Kurir.rs/Novosti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track