drama na belim vodama

KURIR TV NA LICU MESTA POŽAR NA ČUKARICI: Eksplodirao bojler u stanu, 11 povređeno, među njima TROJE DECE

Beograd -

U stanu u zgradi na Belim vodama na Čukarici jutros oko 6 sati eksplodirao je bojler, pri čemu je povređeno osmoro odraslih stanara i troje dece.

U Hitnoj pomoći je rečeno da su na lice mesta upućene tri ekipe Hitne pomoći, koje su povređene prevezle u hitnu službu u Vojno medicinsku akademiju.

foto: Kurir TV

Deca su prevezena na Institut za majku i dete. Kako saznajemo, oni su dobro, nagutali su se dima, ali su zadobili i opekotine.

1 / 6 Foto: Jelena Ivić

Kako saznajemo, u stanu gde se dogodila eksplozija žive dve studentkinje i ne znaju kako jedošlo do eksplozije. Kažu da su čule dve detonacije, a vatra je bila toliko jaka da je izbila jedna vrata, a njih je spasao jedan zid. One se osećaju dobro i neće ići na dalje ispitivanje.

Komšinica Milina koja se jutros oko 6 sati vratila iz noćne smene kaže da je videla gust dim i da su vatrogasci oko sat i po gasili požar. Njen stan nije zahvatio požar. Kaže da nema povređenih, ali da su se svi nagutali dima i da imaju poteškoće sa disanjem. Komšije pričaju da je jedna komšinica pala niz stepenice i slomila kuk, ali ona za to ne zna.

foto: Jelena Ivić

Eksplozija, koja se dogodila u Ulici Leposave Vujošević u stanu na trećem spratu, izazvala je i požar, koji se proširio i na četvrti sprat.

Komšinica na četvrtom spratu ostala je u svom stanu i kaže da je ranije završila obuku zaštite od požara i znala je kako da postupi. Držala je zatvorena vrata i oblagala vlažnim peškirima i otvorila ih je kada su do nje stigli vatrogasci.

foto: Kurir TV

Prema rečima dežurnog dispečara Hitne pomoći, svi povređeni su duže vreme bili izloženi gustom dimu i pored opekotina imaju i poteškoće sa disanjem.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja