NOVI ŠOK-VIDEO IZ BG AUTOBUSA NA LINIJI 511 ZA SREMČICU: U komentarima su napisali samo jedno! KULTURO, EVE ME (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen moj_beo_grad

neverovatna doza komocije u gradskom prevozu

NOVI ŠOK-VIDEO IZ BG AUTOBUSA NA LINIJI 511 ZA SREMČICU: U komentarima su napisali samo jedno! KULTURO, EVE ME (VIDEO)

Beograd -

BEOBGRAD - Odvratno... Sigurno tako i u kući radi... Dripac... Razočarana u svoj grad..., nizali su se komentari na Instagram objavu unutar koje je objavljen i snimak na kojem se vidi kako putnik na liniji 511 ljušti mandarinu i baca koru svud unaokolo po novom autobusu.

Doza ovakve komocije ostavila je u čudu i stidu mnoge koji su pogledali ovaj snimak. Neki su se komentarom gorko i našalili jer je svaki komentar na ovakve slike suvišan.

"Ne vidim u čemu je problem, kad čovek osvežava enterijer autobusa citrusnom notom mandarinine kore. Još je i darežljiv, nudi druge putnike kriškom mandarine", napisao je jedan od komentatora.

"Jbt ovo ni Tarantino ne bi bolje režirao ? dakle imamo neku vremešnu drljavu 511-icu koja klepeše na sve strane. Lika koji liči na ruske kriminalce iz američkih fillmova, evidentno je besan na nekoga (je***e mu mamu) ali šlag na torti predstavlja gnev sa kojim on baca tu koru od mandarine, i način na koji nudi svog sagovornika ahahahahahahahahahahahahah", ocenio je filmski poznavalac među komentatorima.

Video možete pogledati ovde

(Kurir.rs/Instagram Moj_beo_grad)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track