Najnovije vesti

PROMENE U REDU VOŽNJE Sutra se otvara spomenik Stefanu Nemanji a autobuske i tramvajske linije već od danas idu izmenjenim trasama
Foto: Printscreen/Facebook/Goran Vesić

Sutra svečano otvaranje na savskom trgu

PROMENE U REDU VOŽNJE Sutra se otvara spomenik Stefanu Nemanji a autobuske i tramvajske linije već od danas idu izmenjenim trasama

Beograd

Za vreme svečanog otvaranja spomenika Stefanu Nemanji na Savskom trgu, danas od 17 do 24 časa i 27. januara od 17 do 22 sata doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ukidaju se tramvajske linije 7, 9 i 12, a pojačavaju 6 i 11L.

Na potezu Omladinski stadion – Banjica uspostavlja se tramvajska linija 9L, dok će tramvajske linije 6 i 14, kao i linije 11L i 13 raditi na svojim trasama bez izmena.

Autobuske linije 3A, 51, 511, 601, u oba smera, ići će trasom: Savska – Nikolaja Kravcova – Bulevar Vudroa Vilsona – terminus "Beograd na vodi".

maska, maske, GSP, gradski prevoz
foto: Ana Paunković, Ilustracija

Vozila na liniji 36 ići će u oba smera trasom: Nemanjina – Kneza Miloša – Bulevar vojvode Putnika i dalje redovnom trasom; Na linijama 52, 53, 56 i 56L vozila će se kretati trasom: Savska – Nikolaja Kravcova – Bulevar Vudroa Vilsona – Zemunski put – Karađorđeva – Crnogorska – Jug Bogdanova – Zeleni venac.

Vozila sa linija 78 i 83 ići će u oba smera trasom: Trg Slavija – Nemanjina – Kneza Miloša – Trg Nikole Pašića – Dečanska – Terazijski tunel – Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom.

(Kurir.rs/ Beoinfo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...