POGLEDAJTE POKUŠAJ PLJAČKE USRED BELA DANA U BEOGRADU: 2 muškarca uz pomoć policije zaustavila lopova, NIJE IMAO KUD (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad

ulica maksima gorkog

POGLEDAJTE POKUŠAJ PLJAČKE USRED BELA DANA U BEOGRADU: 2 muškarca uz pomoć policije zaustavila lopova, NIJE IMAO KUD (VIDEO)

Beograd -

Neverovatna scena odigrala se u ulici Maksima Gorkog u Beogradu kada su dvojica muškaraca uz brzu intervenciju policije uhvatila muškarca koji je bežao iz obližnje prodavnice, a celu akciju snimio je neko od komšija te je snimak vrlo brzo postao viralan.

Naime, na snimku je zabeležena scena na autobuskom stajalištu kada su već sustigli muškarca koji je u kesi izneo stvari iz radnje. Oni su presreli čoveka za kog se u prvi mah mislilo da je lopov, a jedan je krenuo na njega motkom.

Pridružio mu se još jedan muškarac koji je brzo dotrčao i presreo ga sa suprotne strane. Kada su primetili policijski auto počeli su i da ih dozivaju te je ovaj vrlo brzo i uhvaćen.

Međutim, neki mediji su preneli da je reč o incidentu zbog maske.

Navodno, muškarac je hteo da uđe u prodavnicu bez maske na licu, a prodavačica mu to nije dozvolila. Nastala je svađa koja je eskalirala i van objekta, a policija je muškarca vrlo brzo uhapsila.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track