GRAD BEOGRAD RASPRODAJE 7 STANOVA: Od 33 do 76 kvadrata, svi su u Novom Beogradu, a ovo su cene! Prodaje se i zgrada u centru
Foto: EPA/SEDAT SUNA

javno nadmetanje

GRAD BEOGRAD RASPRODAJE 7 STANOVA: Od 33 do 76 kvadrata, svi su u Novom Beogradu, a ovo su cene! Prodaje se i zgrada u centru

Beograd -

BEOGRAD - Po početnim cenama od 49.000 do 106.000 evra Grad Beograd ponudio je na prodaju javnim nadmetanjem sedam stanova.

Šest stanova je u Ulici Mileve Marić Ajnštajn, a jedan u Ulici Uroša Martinovića. Površina stanova je od 33 do 76 kvadratnih metara.

Javno nadmetanje zakazano je za 19. april, a zainteresovani uz uplaćen depozit prijavu mogu podneti do 16. aprila.

Prodaja zgrade banke procenjene na 1,8 milona evra

Imovina MB Union banke u stečaju procenjena na 1,8 miliona evra ponuđena je na prodaju javnim prikupljanjem ponuda, objavila je danas Agencija za osiguranje depozita koja je stečajni upravnik.

Ponuđena nekretnina je u Ulici Gavrila Principa na beogradskoj opštini Savski venac, a čine je prostori na više spratova ukupne površine 826 kvadratnih metara. Uplata depozita i podnošenje ponuda oročeno je na 5. maj, dok je otvaranje predviđeno za 12. maj kada će elektronski biti moguće i njihovo poboljšanje.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja