Najnovije vesti

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U požaru na Senjaku stradale 2 žene, na Karaburmi 1 mladić upucan, drugi isečen nožem FOTO
Foto: Printcsreen/RTS

Ekipe hitne pomoći imale 93 intervencije

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: U požaru na Senjaku stradale 2 žene, na Karaburmi 1 mladić upucan, drugi isečen nožem FOTO

Beograd
07:15h

Protekle noći na Senjaku, u ulici Koste Glavinića kod broja 10a, dve žene stradale su u požaru, a lekarska ekipa mogla je samo da konstatuje smrt, rečeno je u Hitnoj pomoći.

1 / 5 Foto: Printcsreen/RTS

U 23:12 ekipa je intervenisala na Karaburmi u ulici Marijane Gregoran, jer je kod broja 33 upucan u nogu mlađi muškarac koji je prenet u Urgentni centar na reanimaciju.

Nešto kasnije, na uglu ulica Marijane Gregoran i Vojvode Micka, takođe na Karaburmi, mladić starosti 20 godina isečen je nožem i hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Tokom noći je dežuralo 20 ekipa Hitne pomoći, plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 93 puta, na javnim mestima 15 puta, od čega su bile četiri saobraćajne nesreće sa lakše povređenim učesnicima.

Do 6 časova ovoga jutra Hitna pomoć je obavila 21 interklinički transport kovid pacijenata koji su transportovani u kovid bolnice na području Beograda, u Zemun, Batajnicu i na Zvezdaru.

Kao i prethodnih dana, u velikom broju su se javljali i hronični bolesnici - hipertenzičari koji su loše reagovali na svoje terapije, pacijenti sa kardio-vaskularnim i respiratornim tegobama, pacijenti sa akutnim problemima i oni koji su se raspitivali za simptome kovida, sezonskog gripa ili nazeba.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...