Najnovije vesti

Pogledajte ujed čoveka na psu
03:25

Pogledajte ujed čoveka na psu

KURIR TELEVIZIJA

POGLEDAJTE UJED ČOVEKA NA BESPOMOĆNOM PSU! Kad su nam javili da nag muškarac na okretnici grize psa, mislili smo da je šala

Beograd
12:06h

Građane Beograda uznemirio je bizaran događaj od pre tri dana, kada je na okretnici autobusa u Surčinu nag muškarac pokušao da pojede živog psa.

Fondacija "Levijatan" spasila je bespomoćnu životinju, a predsednik pokreta Pavle Bihali za Kurir televiziju je naglasio da je pas dobro, da se igra i da nema traume kakve su mislili da će imati.

"Mi smo dobili dojavu, mislili smo da je šala u pitanju, da je muškarac nag i da je uhvatio psa i da pokušava da ga grize. Deluje suludo i nenormalno", rekao je Bihali.

Naglasio je da je čovek psihički bolesnik, te da ne može da se poredi sa prestupnicima kojii to rade zbog zlostavljanja.

"Ovo je psihički bolesnik koji treba na dugo biti utamničen. Ovo je i apel tužilaštvu da obrate pažnju na bolesti koje se dešavaju jer sledeća žrtva može biti dete, žena ili druga nejač", zaključio je on i ponovio da je pas kandidat za udomljavanje.

Iz Levijatana o pokušaju mladića da pojede živog psa
02:30

Iz Levijatana o pokušaju mladića da pojede živog psa

"Jedini uslov je da pas ne bude na lancu, da bude u kućnim uslovima i da nam se povremeno šalju snimci, da bude dobro. On je mešanac, svi ga vole u kraju, jako dobra kuca, bez trunke agresije prema ljudima i psima, tako da će sigurno imati dobar dom. To garantujemo!", naveo je predsednik Levijatana.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...