Najnovije vesti

PAKLENA ŽURKA NA ADI: Nestalog mladića za kog se sumnjalo da se utopio policija pronašla živog ali pijanog, prebačen na VMA
Foto: Marina Lopičić

neverovatna priča koja je obeležila noć u beogradu

PAKLENA ŽURKA NA ADI: Nestalog mladića za kog se sumnjalo da se utopio policija pronašla živog ali pijanog, prebačen na VMA

Beograd
10:13h

BEOGRAD - Mladić koji je prisustvovao noćašnjoj šokantnoj žurci na Adi Ciganliji a za kog se verovalo da se utopio, pronađen je živ ali pijan.

Beogradska policija pronašla ga je potpuno pijanog pošto je prethodno prijavljen njegov nestanak, a pošto je noćas oko 3 časa viđen kako ulazi u vodu a nije isplivao sumnjalo se da se utopio posle čega su hitno na Adu došli policija i hitna. Počela je i potraga za njegovim telom ali srećom policijska patrola pronašla ga je živog i pijanog posle čega je prebačen na VMA.

Podsetimo, na Adi se noćas održala šokantna žurka kojoj je prisustvovalo više od 1.000 mladića i devojaka - između 16 i 20 godina, među kojima je bilo i puno maloletnika, a na kojoj je za samo 10 evra moglo neograničeno da se pije.

Sa te žurke na VMA prebačeno je čak 16 maloletnika bez svesti zbog trovanja alkoholom a sumnja se da im je nešto sipano i u piće što će istraga da utvrdi. Pohapšeni su konobari i menadžeri. Jutros su pušteni kućama nakon "potpunog trežnjenja".

Otpušteni su sa VMA jutros oko 5 sati.Još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti, istraga je u toku, a tri patrole Policijske uprave Čukarica su na Adi Ciganliji priveli konobare i menadžera bara.

Devet maloletnika je bilo bez svesti, a neke od njih su i roditelji prevezli u bolnicu. Sumnja se da im je stavljeno nešto u piće jer su se kod svih javili isti simptomi.

(Kurir.rs/TV Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track