PAVLE BIHALI O TUŽNOM MLADIĆU: Stefanu sam dao novac i ponudio posao za 45.000, obećao je da će se ujutru pojaviti ALI NIJE DOŠAO
Foto: Printscreen/Kurir TV, Printscreen/Facebook

tragičan slučaj ili prevara

PAVLE BIHALI O TUŽNOM MLADIĆU: Stefanu sam dao novac i ponudio posao za 45.000, obećao je da će se ujutru pojaviti ALI NIJE DOŠAO

Beograd -

Fotografija Stefana, nesrećnog mladića iz Beograda rasplakala je Srbiju, jer se na prvi pogled činilo da je reč o teškom slučaju i tragičnoj sudbini. Na društvenim mrežama su se javili mnogi koji su želeli da mu pomognu, a neki čak i usvoje, ali se ispostavilo da je istina ipak malo drugačija.

Stefan Jović
foto: Printscreen/Facebook/S.M.

Tatjana Dražilović, iz Centra "Zvezda" koje se bavi zbrinjavanjem mladih bez adekvatnog roditeljskog staranja navela je da je on više puta odbio njihovu pomoć , a isto su potvrdili i iz Centra za socijalni rad.

Ispostavilo se takođe da je bilo više osoba koje su se potrudile da Stefanu pomognu, a da je tako želeo i Pavle Bihali, vođa pokreta Levijatan.

On je na svom profilu naveo da je Stefanu ponudio posao, ali da se on nije pojavio.

"Lično sam mu kod Meka u 21.bloku dao 10 000 dinara i obećao mi je da će se u 07.00 pojaviti na poslu kod mene u auto centru na poziciji "perača kola" sa platom od 45 000 plus bakšiš. Nikada se nije pojavio niti javio a svaki put kada me prepozna u autu beži i sklanja se. To je to", naveo je Bihali.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track