PRVE SLIKE NESREĆE KOD HRAMA, DOBRO SU SE IZUDARALI: Tramvaji stoje, autobusi okreću na Autokomandi, dvoje povređenih (FOTO)
Foto: Rts Printscreen

saobraćajna nesreća zorom

PRVE SLIKE NESREĆE KOD HRAMA, DOBRO SU SE IZUDARALI: Tramvaji stoje, autobusi okreću na Autokomandi, dvoje povređenih (FOTO)

Beograd -

Prema prvim informacijama, ima dvoje povređenih, najverovatnije vozača oba vozila koja su učestvovala u sudaru

BEOGRAD - Dve osobe lakše povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10 časova, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14.

Uviđaj je u toku, saobraćaj reguliše saobraćajna policija, objavio je RTS.

1 / 6 Foto: Rts Printscreen

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Hrama Svetog Save učestvovala su dva vozila - putnički automobil i transportni kombi.

saobraćajna nesreća, Hram Svetog Save
foto: Rts Printscreen

Gradski autobusi koji saobraćaju na linijama koje prolaze Slavijom, voze do Autokomande.

Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta.

nesreća, Hram Svetog Save, saobraćajna nesreća, Karađorđev park
foto: RTS Printscreen

AMSS: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima

Saobraćaj na putevima Srbije od jutros se odvija u uslovima smanjene vidljivosti i mokrih kolovoza usled kiše u nižim predelima, i snega u planinskim predelima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS), javlja Beta.

Zbog pojačanog saobraćaja i gužvi, jer je mnogima danas ;poslednji radni dan u ovoj sedmici, vozačima se savetuje da ranije krenu na put, naveo je AMSS. Zadržavanja nema na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila, ali ih ima na teretnim terminalima. Kamioni na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata a na prelazu Šid sat vremena.

Kurir.rs/RTS/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track