Najnovije vesti

ZAŠTO MORA OVAKO?! Sa bebama u rukama po vetru i na 3 stepena nastavljaju peške jer zbog blokade mostova ne mogu dalje (FOTO)
Foto: Twitter Printscreen

BLOKADE PUTEVA SU PASIVNA AGRESIJA

ZAŠTO MORA OVAKO?! Sa bebama u rukama po vetru i na 3 stepena nastavljaju peške jer zbog blokade mostova ne mogu dalje (FOTO)

Beograd

BEOGRAD - Mnogim porodicama jučerašnja blokada saobraćajnica i mostova zagorčala je život, posebno onima sa malom decom.

Dve majke juče su se ni krive, ni dužne našle zarobljene u blokadi na dva različita beogradska mosta, a epilog je bio taj da su na samo dva-tri stepena u plusu morale da nastave sa bebama u rukama.

Na Pančevačkom mostu zabeležena je ružna slika. Majka sa bebom u naručju, juče na onoj temperaturi i po onom vetru, ide preko mosta...

U drugom tvitu je objavljen snimak na kojem se vidi kako majka sa starijom devojčicom izlazi iz kola a otac iznosi korpu sa bebom.

- Porodice sa malom decom izlaze po hladnoći iz auta i pešače zbog blokada.. - samo je jedan od tvitova kojima je iskazan revolt zbog zaustavljanja saobraćaja.

Možda su žurile da ih što pre odvedu kod lekara, ali nažalost to nisu mogle samo zato što je manja grupa demonstranata sebi dala za pravo da odredi ko i kuda sme da se kreće.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track