DIVLJAČKA VOŽNJA NA AUTO-PUTU KROZ BEOGRAD! Audi ga obišao pa STISAO KOČNICU, čovek preživeo pa okačio snimak, ko je OVDE U PRAVU?
Foto: Printscreen/Instagram 192_rs

UMALO SUDAR

DIVLJAČKA VOŽNJA NA AUTO-PUTU KROZ BEOGRAD! Audi ga obišao pa STISAO KOČNICU, čovek preživeo pa okačio snimak, ko je OVDE U PRAVU?

Beograd -

Divljačka vožnja, ili sukob zbog preticanja

Snimak sa auto-puta kroz Beograd izazvao je lavinu komentara i osudu nasilničke vožnje.

Naime, vozač koji je u kolima vozio dve bebe, jednu staru samo mesec dana, i drugu 18-mesečnu, okačio je snimak "sukoba na putu".

Naime, u snimku objašnjava da mu je "audi" nasilno ablendovao da se skloni, a da nije mogao da se prestroji u srednju traku zbog vozila. U tom momentu on se nalazi u levoj traci, propušta nekoliko prilika da se skloni desno, tvrdeći da ne sme naglo da se prestroji.

Tada dolazi do kulminacije, u jednom momentu objašnjava da ga "audi" obilazi iz desne trake, a tada izlazi ispred njega i naglo koči, što je veoma opasan manevar na velikim brzinama. I vozač koči naglo i za svaki slučaj skreće melo ulevo, što je takođe opasno zbog automobilla koji nailaze u levoj traci.

Vozač, koji tvrdi da je bio žrtva nasilničke vožnje, objasnio je u poruci šta je bilo uoči incidenta.

'U tom trenutku se nalazi u kolima jednomesečna beba u jajetu (suvozačevo mesto), druga beba u 18. mesecu (u sedalicu iza suvozača), žena i ja. Ja svakako ne smem da pravim nagle pokrete zbog njih, a evo kakvih vozača ima koji misle da su sami na putu. Zato objavljujem snimak u celosti', napisao je na Instagram stranici 192.

Snimak je izazvao oprečne reakcije. Većina osuđuje vozača "audija", ali mnogo njh i opravdava ovakvu reakciju. Napišite i vaše mišljenje u komentarima.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track