03:12

DEČAK SKOČIO SA BRANKOVOG MOSTA Tragedija sprečena PUKOM SREĆOM Policija munjevito regovala i spasila DEČiji život

jezivo

DEČAK (16) SKOČIO SA BRANKOVOG MOSTA: Tragedija sprečena! Policija munjevito reagovala i spasla tinejdžera (VIDEO)

Beograd -

U program Kurir televizijie hitno se uključila novinarka Marija Čanković koja se u trenutku, na sreću kao i policija, našla na Brankovom mostu kada i dečak koji je pokušao da izvrši samoubistvo.

marija ;ankovi'
foto: Kurir televizija

Na sreću i pribranost pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno rečne policije sprečena je tragedija.

- Na sreću se nije desila tragedija. Pre samo minut smo prisustvovali spasavanju dečaka koji je skočio sa Brankovog mosta - javila se Marija Čanković sa prvim informacijama sa lica mesta.

marija ;ankovi'
foto: Kurir televizija

Skokom sa Brankovog mosta dečak (16) je jutros oko 8.20 sati pokušao da izvrši samoubistvo. Dečaka su iz vode izvukli pripadnici jedinica za bezbednost na rekama. Bio je svestan i slabo komunikativan, a zbrinula ga je ekipa Hitne pomoći.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Video spasavanja možete pogledati ISPOD:

03:12

DEVOJČICA POKUŠALA DA SKOČI SA BRANKOVOG MOSTA Tragedija sprečena PUKOM SREĆOM Policija munjevito regovala i spasila DEČiji život

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

42:04

20220626-CRNA HRONIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track