MAJSTOR UZEO 6.500 € PA NESTAO! Stanari zgrade u Beogradu očajni, ne mogu da ga nađu: Zbog ovog bio sumnjiv čim je počeo da radi
Foto: Printscreen/Youtube/TV Prva

dali novac unapred

MAJSTOR UZEO 6.500 € PA NESTAO! Stanari zgrade u Beogradu očajni, ne mogu da ga nađu: Zbog ovog bio sumnjiv čim je počeo da radi

Beograd -

Stanari jedne zgrade u Beogradu u ulici Jovana Ševića odlučili su da rekonstruišu krov, ali majstor ih je prevario, uzeo novac i nestao bez traga.

Kako su ispričali, nakon dogovorenog posla i uplaćenog novca koji je neophodan za materijal, majstor je nestao bez traga. Radovi su počeli u maju, a posle dva meseca oni ga i dalje nisu pronašli, iako je i policija upućena u slučaj.

BEOGRAĐANKA PREVARENA! Majstor mi uzeo 1.500 evra i nestao! ODNEO MI JE I TELEVIZOR, kamera sve snimila!

Na pitanje kako su se odlučili za baš ovog majstora jedan od stanara je rekao da je dobio posao po preporuci.

- Jedna od gospođa koja živi u Jovana Ševića u Padinskoj Skeli je preporučila ovog majstora. Nakon dobijenog novca, majstora nigde nema. Bili smo i kod tašte i žene u Surčinu u njegoj kući na tri sprata, al njega nema. Mi ga nismo videli - kaže jedan od stanara za TV Prva.

Objasnili su da su dobili račun, da im je dao dokumenta, ali na kraju nestao bez traga.

- Dogovorili smo se da uradi rekonktrukcija fasade, da uzme novac za materijal, a ostatak nakon završenog posla. Tad je pobegao, kaže žena ne zna o njemu ništa. Imamo spisak ko je koliko dao, on je dao fotokopiju lične karte, i račun koji su dobili svi. Mi smo mu verovali. Sve smo dali policiji da istraži. Zapisali su podatke i uzeli izjave oštećenih - dodao je stanar Sretenije.

zgrada, majstor, Padinska Skela
foto: Printscreen/Youtube/TV Prva

Drugi stanar je napomenuo da mu je majstor bio sumnjiv kada se pojavio.

- Ja kad sam ga video na terasi, na skeli, i njegov kamion, kada sam video kako radi, postao mi je sumnjiv. Ni je dobro uradio posao, stavljao je lepak tamo gde treba da se gletuje - ispričao je on.

Kako su objasnili, dolazio je čovek čija je skela, a majstor se nije pojavljivao.

Stanari su istakli da se je policija navela da je ovo četvrti put da je prevario ljude na sličan način. On je ukupno uzeo oko 6.500 evra za popravku krova, navode sagovornici.

- Ljudi su se žalili. Ispod 2.000 nije uzimao. Mi smo dali 985 evra, jedan dao 1.200 evra, Milka 300, Mile 500 evra, kako ko. Čekamo inspektora i javnog tužioca, da vidimo šta ćemo.

(Kurir.rs/TV Prva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track