DRAMA U BEOGRADU! UBICA MAJKE NAPAO I BAJKERKU: Svom silinom nasrnuo i oborio devojku na ulici!
Foto: Printscreen/Instagram

iNCIDENT

DRAMA U BEOGRADU! UBICA MAJKE NAPAO I BAJKERKU: Svom silinom nasrnuo i oborio devojku na ulici!

Beograd -

Kao bomba odjeknula je vest da je Đorđe M. (26) uhapšen zbog osnovanih sumnji da je ubio majku, a na isti dan je pravio haos po beogradskim ulicama, što je zabeleženo i video snimkom koji se pojavio na društvenim mrežama.

Naime, Đorđe M. je maltretirao i zaleteo se na mladu studentkinju bezbenosti Anu M. (24), inače ćerku poznatog plastičnog hirurga Dragana M. kod Ruzveltove ulice u Beogradu.

Mladić Đorđe M. (26) zaleteo se svom silinom i skočio na motoristkinju Anu M. koja je bila u tom trenutku na semaforu. Đorđe je oborio i nju i motor pa nastavio par sekundi da leži, dok devojka nije uspela da se oslobodi. Iznenada je počeo da beži, na šta je ona skočila da ga sustigne i spreči da pobegne sa mesta napada, dok nije došla policija.

Napadač nije bio pri zdravoj svesti kada je došla policija, u par navrata je pokušao da pobegne, a na ispitivanja policije zašto je to uradio, nije umeo da objasni - pričao je nepovezano. Odveden je u psihijatrijsku bolnicu "Laza Lazarević", gde su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stanicu.

Devojka privednog Đorđa M. V. takođe je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponaša, da je čak bio poslat na lečenje bipolarnog poremećaja u Bijeljini. Ona je izjavila da je zabrinuta i za njegovu majku, koja se već par dana nikome ne javlja.

Ana M.
Ana M.foto: Printscreen/Instagram

Pošto je njegov otac M. M. koji živi u u Bijeljini došao oko 2:30 časova, otvorio je vrata i zatekao mrtvu ženu sa povredama glave. Posle toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo majke.

Ova priča je mogla tragično da se završi da mlada bajkerka nije uspela da obuzda bivšeg rukometaša i bodibildera.

Ana M. posle ovog incidenta sprovedena je u Urgentni centar Srbije zbog povreda glave, leđa i kuka prilikom udarca Đorđa M.

Kurir.rs/Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track