POŠAO VLADA DA OBIĐE PLASTENIK I KO UKOPAN STAO U NEVERICI: Otkud ovo sad da rodi, u vreme sarmi i kiselog kupusa?! (VIDEO)
Foto: RTV Mag Youtube printscreen

IZNENAĐENJE NA PRAGU ZIME, KAD MU VREME NIJE

POŠAO VLADA DA OBIĐE PLASTENIK I KO UKOPAN STAO U NEVERICI: Otkud ovo sad da rodi, u vreme sarmi i kiselog kupusa?! (VIDEO)

Beograd -

Ne zna ni za koliko bi prodao jer mu se ovo dosad nije dešavalo

OBRENOVAC - Lukići vredno rade na zemlji i imaju brojne plastenike. "Radili" su paradajz, krastavce, ali po ovome ih kupci prepoznaju.

Vlada iz Zvečke kaže da već godinama gaji jagode, a ove sezone iz 9 plastenika ubrao je i prodao više od dve tone ovog traženog voća.

Međutim, iako se time bavi godinama, a mislio je da po nedavnom odlasku u penziju i to malo smanji, kaže da ovako nešto ne pamti i da u ovo doba godine to nije video, javlja obrenovački RTV Mag. Ukusne i slatke, jagode u Lukićima rodile su krajem novembra pa će stare mušterije moći da se slade i usred zime.

Kad je reč o ceni, Vlada kaže da razmišlja koliko sad da ih ceni. Na početku sezone bile su 800 dinara, malo niže u sezoni, a sad kaže da mora razmisli jer je kriza i sve je poskupelo pa će verovatno biti ista cena ko s proleća

Kurir.rs/RTV Mag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track