Najnovije vesti

VUKAŠINU JE DEVOJKA BILA SUMNJIVA: Video je kako ISPRED RADNJE čeprka po novčaniku i odlučio da izađe... VIDEO
Foto: Privatna Arhiva

instikt ga nije prevario

VUKAŠINU JE DEVOJKA BILA SUMNJIVA: Video je kako ISPRED RADNJE čeprka po novčaniku i odlučio da izađe... VIDEO

Beograd
08:18h

Zahvaljujući reakciji Vukašina Stojšina (24), koji radi u jednom lokalu na Zelenom vencu, ukradeni novčanik sa dokumentima i karticama oduzet je od džeparoša i pronašao je svog vlasnika.

"Dok sam usluživao čoveka koji je došao po kafu primetio sam da je neka devojka sela ispred mojih vrata. Pomislio sam da je samo htela da veže pertlu ili da joj je možda pozlilo pa je zato sela, takve stvari se stalno dešavaju u toku dana, počinje svoju priču Vukašin i dodaje:

Vukasin Stojsin
foto: Privatna Arhiva

"Zatim sam video da čeprka po nekom novčaniku i vadi kartice iz njega, odlučio sam da izađem i zatražim joj da mi pokaže dokumenta koja je izvadila. Znao sam da nemam prava to da joj tražim i bilo mi je neprijatno ali sam po njenom ponašanju posumnjao da ga je nekom ukrala.

Kad sam izašao žena je rekla da je to njen novčanik i da neće da mi pokaže ličnu kartu i čak je pokušala da pobegne. U jednom trenutku počela je da viče na mene kako ne smem da je zadržavam i da je pustim. Čim sam joj rekao da ću pozvati policiju ona mi je dala novčanik i kartice koje su bile unutra i pobegla.

Džeparenje na Zelenom vencu
01:22

Džeparenje na Zelenom vencu

Video sam da dokumenta nisu njena i pokušao sam da vlasnicu novčanika na drustvenim mrežama. Pošto nisam uspeo da je nađem poslao sam njenu ličnu kartu na Instagram stranicu Moj beograd da bi je okačili kako bi je ona možda videla, poslao sam i snimak kako bih upozorio ljude na devojku koja džepari. Srećom, devojka je videla objavu i došla po dokumenta i novčanik", završava svoju priču Vukašin za Kurir.

Kurir.rs

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja