TUŽNA SCENA NA MLADENCE U BEOGRADU: Zbog poteza skrhanog deke sa Vidikovca nema koga nije zabolela duša NIJE MU LAKO (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

suza da krene

TUŽNA SCENA NA MLADENCE U BEOGRADU: Zbog poteza skrhanog deke sa Vidikovca nema koga nije zabolela duša NIJE MU LAKO (FOTO)

Beograd -

Prizor pored jednog kontejnera na Vidikovcu rastužio je svakoga ko je na veliki današnji praznik Mladence prošao tim delom Beograda!

Jelena sa Vidikovca primetila je danas tokom dana da je jedan deka, za koga kaže da je bio poprilično tužan, ostavio staru fotografiju mladenaca pored kontejnera i to baš na veliki praznik koji tradicionalno obeležava svaki novopećeni bračni par.

Odmah je nastala i fotografija koja je rastužila svakoga ko ju je video.

- Jedan deka tužan ostavlja sliku na Vidikovcu. Iz srca je sigurno nije izbrisao. Može sve fotografije da iznese i ostavi. Čuvajte srcem neprolazne slike i napravite od duše album kojem će se radovati svi koji su bili njen deo - piše ispod objave na Instagram stranici dnevnadozabeograda.

kontejner, đubre, slika
foto: Printscreen/Youtube, Printscreen/Instagram

Objava je izazvala veliki broj reakcija.

- Ja sam videla skoro kad je jedna baka umrla, deca koja žive u inostranstvu nisu ni došla, iznajmili su agenciju da sve bace u kantu. Videla sam albume sa slikama koje je držala pored kreveta kako su odleteli u kantu. Baka je njih gledala stalno, a oni su samo jednim potezom bacali sve u kontejner i ćao - napisala je jedna Ivana.

- Tužna istina koja čeka svakog od nas - navodi jedna korisnica.

- Sad baš razgovaramo o tome koji je to trenutak da posle decenija života i hiljade slika u srcu onu možda najdražu ostaviš i vratiš se još usamljeniji u stan, kuću, dvorište, vaše ulice... Sigurno nije lako čim je ovde dospela - navodi administrator stranice koji je i sam pogođen prizorom.

- Jedno malo mesto na zidu je bilo dovoljno - smatra jedna Marta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track