TUČA ZBOG ĆEVAPA JE NIŠTA ZA OVO Najmasovnija KRVAVA tuča u BG nastala zbog podele OVE BILJKE! Završavali i na reanimaciji (VIDEO)
Foto: Printscreen

KAD ZAMIRIŠU TREŠNJE

TUČA ZBOG ĆEVAPA JE NIŠTA ZA OVO Najmasovnija KRVAVA tuča u BG nastala zbog podele OVE BILJKE! Završavali i na reanimaciji (VIDEO)

Beograd -

Početkom aprila 2011. godine u našoj prestonici desila se neviđena bruka

Tog dana u Beogradu je na Trgu republike trebalo da se pošalje poruka prijateljstva narodu Japana, koji se već 30 dana borio sa posledicama razornog zemljotresa, i da se simbolično podele besplatne sadnice trešnje, voćke koja je simbol Zemlje izlazećeg sunca.

Ali umesto da se u svet pošalje lepa slika iz srpske prestonice svetski mediji su javljali o neredima koji su izbili - krv je lila na sve strane, nije se znalo ko koga bije! I to sve zbog besplatnih sadnica trešnje!

1 / 6 Foto: Printscreen

Kako je agenciji Beta tada rečeno u Hitnoj pomoci, žena starosti 40 godina zadobila je povrede glave, grudnog koša i trbuha i ona je bez svesti odvezena na reanimaciju.

Još jedna Beograđanka, starosti između 55 i 60 godina, žalila se na povrede glave i grudnog koša, dok je jedna 75-godišnjakinja u tom haosu zadobila istegnuće skočnog zgloba.

Iako sadnice trešnje simbolizuju prosperitet, mir i ljubav, ispred žutih autobusa koje je donirao Japan, a koji se i danas mogu videti na beogradskim ulicama, tog 10. aprila nije vladao ni mir, ni ljubav! Žalosno.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track